contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36827
leden

VLP Club Battle

 

De VLP Club Battle, powered by Cavalor heeft al drie succesvolle edities achter de rug. Er is nog geen informatie vrijgegeven omtrent de editie van 2018. De data van de aanstaande selectiewestrijden verschijnen zo snel mogelijk online. 

Na deelname aan 1 van de selectiewedstrijden maak je misschien wel kans om te strijden voor de titel tijdens de finale op Flanders Horse Expo in Gent!

Aan de selectiewedstrijden kunnen 25 teams van 4 combinaties deelnemen. Van elk team nemen twee ruiters/amazones het dressuurgedeelte (proef I3 en N1.2) voor zich, de andere twee zullen het springgedeelte (70cm en 90 cm) afwerken.

Van deze 4 ruiters dienen er minstens 2 een recreatieve vergunning te hebben. Deze ruiters zijn nog nooit gestart op een officiële wedstrijd, binnen geen enkele discipline. Deelnemers zijn minimum 12 jaar en in het bezit van een A-brevet. Deelnemen kan zowel met een paard als pony.

De 7 beste teams van elke selectiewedstrijd mogen naar de grote finale tijdens Flanders Horse Expo. Daar zullen de 56 ruiters van de 14 teams het tegen elkaar opnemen.

Het reglement van de Club Battle kan je hier vinden.

De inschrijvingsdatum voor de selectiewedstrijden van de VLP Club Battle is voorlopig nog niet bekend. Inschrijven kan enkel via de inschrijvingsmodule via de VLP-website. Details van de verschillende wedstrijden zijn terug te vinden op het voorprogramma dat gepubliceerd zal worden via www.vlp.be.


Wil jij ook kans maken om naar de finale te gaan in Flanders Horse Expo met jouw club? Spreek dan snel je clubverantwoordelijke aan en vorm een team om mee te doen aan 1 van onze selectiewedstrijden! Veel succes!

 

 Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian