contact - sitemap - zoeken

Drédag

Drédag

15 april 2018

Op zondag 15 april 2018 gaat de eerste editie van de Drédag door. Dat dit een dag wordt om nooit te vergeten is zeker, maar wat staat er allemaal op het programma?

Wat?

De Drédag is een dag waar kinderen van 6 tot en met 16 jaar voor het eerst kunnen kennismaken met de wedstrijdsport of met een nieuwe discipline. Op de Drédag kunnen VLP-leden met een eigen paard of pony of met een pony van de club deelnemen aan dressuurproefjes, een jumpingparcours, een enduranceparcours of zelf aan TREC, horseball of eventing. Met pony's daar ter plaatse zal een initiatie voltige en ponygames plaatsvinden. Ook de randanimatie zal volledig in het teken van Dré en de paardensport staan.

Om elk kind de kans te geven deze dag mee te maken zullen er ook dressuurproefjes onder begeleiding en zonder galop plaatsvinden. Ook een parcours met balkjes op de grond en onder begeleiding kan hier niet ontbreken!

Er wordt geen klassement opgemaakt, maar er worden wel tips meegegeven waar de ruitertjes thuis mee aan de slag kunnen. Elk kind gaat met een leuke attentie huiswaarts.

De exacte proeven zullen vanaf 1/02/2018 gecommuniceerd worden. Op deze manier kunnen de clubs tijdig aan de slag om alles in te oefenen met hun ruitertjes.

Wedstrijduniform is niet verplicht. Het is wel fijn als de ruiters in clubkledij of kleren in de clubkleuren komen. wees hier gerust creatief in.

Waar?

De Drédag zal doorgaan op de terreinen van de Groentenjumping te Sint-Katelijne-Waver. (Hageweg 5 2860 Sint-Katelijne-Waver)

Na inschrijving zal de clubverantwoordelijke een gedetailleerd plan ontvangen met waar welke activiteiten doorgaan en waar de parking is.

Kostprijs?

De kostprijs van één proefje is 5,00 euro per deelnemer. Hou er wel rekening mee dat je aan de club hoogstwaarschijnlijk nog een vergoeding dient te betalen voor het gebruik en vervoer van hun pony's en hun begeleiding daar ter plaatse.

Aangezien de proefjes erg laagdrempelig zijn en we zoveel mogelijk ruiters de kans willen geven om deel te nemen mag hetzelfde paard meerdere keren deelnemen. We raden wel aan om maximaal 6 proeven per paard te voorzien. 

Hoe inschrijven?

Je VLP-club kan vanaf 1/02/2018 inschrijven via deze pagina.

Wil jij dus graag meedoen? Contacteer je clubverantwoordelijke!

Let op, alle deelnemers moeten een VLP-lidmaatschap inclusief C-verzekering hebben. Hou ook de licentienummers van de ruiters en chipnummers van de pony's bij de hand vooraleer je de inschrijving start.

Vragen?

Heb je ondertussen nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op via ellen@vlp.be We helpen je graag verder!

 

 Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian