contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
32296
leden

Trainers

 
Je wilt trainer worden? 
 
Trainer ben je niet zomaar. In het bezit zijn van liefde voor de sport, kennis en de wil om dit door te geven is alvast een grote troef, maar een degelijke opleiding is een must.
 
De sportkaderopleidingen van Sport Vlaanderen bieden je de mogelijk al je troeven als lesgever te ontwikkelen en te versterken. In deze rubriek houden we je op de hoogte van de inhoud en de kalender met sportkaderopleidingen.  


Je bent trainer? 
Super! Welkom bij de groep mensen die met passie en op een gedreven manier hun kennis en ervaringen willen delen met ambitieuze ruiters en amazones. 
 
Je hebt de nodige opleidingen doorstaan en bent nu officieel trainer geworden. Tijdens je carrière als trainer zal je regelmatig in aanmerking komen met nieuwigheden of onduidelijkheden. Daarom hebben we voor jou een trainingsplatform en infotheek opgericht. Op ons trainersplatform vind je allerhande informatie om toe te passen tijdens je lessen of trainingen. Door middel van onze infotheek willen we je op de hoogte houden van nieuwigheden binnen de trainerswereld.

Naast het trainersplatform en onze infotheek proberen we je ook via interessante bijscholingen up-to-date te houden. Neem gerust een kijkje op onze kalender en vind een bijscholing die bij jou past.
 
Onze verantwoordelijken bij VLP voor de kaderopleidingen zijn Donaat (DSKO) en Lies.
Kan je niet vinden wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact op met hen en zij helpen je graag verder.


Donaat kan je contacteren in verband met de lijst van gediplomeerde trainers en al je andere vragen. 


Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian