contact - sitemap - zoeken

Verzekeringen : C, I en L !


VLP werkt samen met ARENA nv (www.arena-nv.be) voor de verzekering van haar leden. Arena nv. is gespecialiseerd in sportverzekeringen.
 

Polis sportongevallen: voor alle leden !


Alle competitieve en recreatieve ruiters die aangesloten zijn bij de Vlaamse Liga Paardensport hebben automatisch recht op de basisverzekering (= C-verzekering) Lichamelijke Ongevallen en Burgerlijke Aansprakelijkheid.

KLIK HIER om de polissen te bekijken

KLIK HIER om de aangifteformulieren te downloaden
 

Uitbreidingen I- en L-verzekering: warm aanbevolen !


VLP-leden kunnen een uitbreiding nemen op de basisverzekering (C-verzekering = clubverzekering):
  • I-verzekering:

Dit is een uitbreiding op de C-verzekering naar het individueel beoefenen van de paardensport, los van de clubactiviteiten, dus ook buiten VLP-activiteiten. Deze uitbreiding kost 10 euro. 
  • L-verzekering:

Dit is een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid voor lesgevers en is enkel geldig voor lesgevers bij een VLP-aangesloten club. Deze uitbreiding kost 25 euro.


Ongeacht de leeftijd kan elke persoon aansluiten bij de VLP. Er zit geen leeftijdsbeperking op een VLP-lidmaatschap. De verzekering heeft echter wel een leeftijdsbeperking maar enkel wat betreft vergoedingen blijvende invaliditeit en dagvergoedingen, niet voor overlijden en behandelingskosten:

  • Tot en met 75 jaar wordt alles betaald volgens de polisvoorwaarden.
  • Vanaf 76 jaar (op dag van ongeval) worden blijvende invaliditeit en dagvergoedingen niet meer betaald. Dit is uitgebreid terug te vinden in de algemene polisvoorwaarden, artikel 10 en 11.  

Vragen?


Voor vragen over de polissen, mail naar lies@vlp.be.
Voor vragen over de administratieve afhandeling, mail naar sara@vlp.be


 
rss feed
VLP © 2015 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian