contact - sitemap - zoeken

VLP-Voordelen

Een VLP-lidmaatschap biedt tal van voordelen. Naast de uitstekende verzekering, degelijke opleidingen en bijscholingen, jeugdwerking, sportkampen, talentenondersteuning... zijn er ook nog de VLP-Voordelen. Dankzij het VLP-lidmaatschap krijg je vaak kortingen bij verschillende activiteiten.

​1. Ledenkorting Walibi, Bellewaerde & Aqualibi

De lente is nog maar net van start gegaan en dat wil zeggen dat ook de pretparken in België weldra hun deuren terug openen voor publiek. Als VLP lid kan je in 2017 genieten van een online ledenkorting voor zowel Walibi, Bellewaerde en Aqualibi voor jou en heel het gezin.

Breng jij een bezoek aan de "Beste Nieuwe Attractie van de Wereld" a.k.a PULSAR in Walibi of waag je, je aan een ritje op de Duelling Alpine Coaster in Bellewaerde? Bestel dan nu jou tickets en maak er met VLP een onvergeetelijke dag van!

 

 

Hoe tickets bestellen?
Surf naar www.tickets-for-parks.be/nl. Daar krijg je de mogelijkheid een promotiecode in te voeren en geef je " VLP " in.

Opgelet! deze code is hoofdlettergevoelig, schrijf VLP dus volledig in hoofdletters. Uiteraard moet je lidmaatschap voor 2017 in orde zijn om te kunnen genieten van deze korting. 
 

Let op!​

  • Bestel de tickets op naam van degene die aangesloten is bij VLP.
  • Deze promotiecode is geldig in Walibi Belgium & Bellewaerde tot 05/11/2017 en in Aqualibi tot 31/12/2017.

 

 

Hoog seizoen
Tarief aan de kassa   Voordeeltarief       

Walibi Belgium

   €37,50     €31,50

Bellewaerde

€33,00 €28,00

Aqualibi

€21,00 €16,00

 

Bekijk hier de flyer.

 

 

2. Appasionata

Deze actie is afgelopen, maar niet getreurd! In 2018 komt er opnieuw een ledenvoordeel voor VLP-leden dus hou zeker de website in de gaten! Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2017 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian