contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
33686
leden

Nieuws

13/09/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Algemeen: Dré is aanwezig op het BK Mennen!

Het BK Mennen wordt voor de derde keer georganiseerd door Wilma Menners op en rond het terrein van de strohoeve. Naast het Belgisch Kampioenschap mennen, wordt er ook een jumping georganiseerd en is er allerlei randanimatie met onder andere het kinderdorp met Dré van de VLP!

Vrijdag 15 september gaat het Belgisch Kampioenschap van start met de dressuurproeven. Op zaterdag 16 september testen de menners hun vaardigheden en tot slot start zondag om 8 uur de marathon voor het Belgisch Kampioenschap en de CAI2*. Tijdens de marathon nemen de menners 7 hindernissen inclusief 1 waterhindernis en 2 bruggen. Op zondag 17 september wordt er ook een HROV jumping georganiseerd met als hoogtepunt de 1.20 meter proef van Willy Naessens.

Tijdens het BK worden er een tal van randanimatie voorzien. Zo is er op zaterdag een schlagerfestival met ondere andere Christoff, Laura Lynn, de Romeo's, ... Op zondag treedt K3 op!

Dré is ook van de partij!

VLP draagt graag een steentje bij met een paardgerelateerde activiteit. 1 september is voorbij en Dré start ook het nieuwe schooljaar. Op zaterdag 16 en zondag 17 september zal er een Dré-kinderdorp gebouwd worden. In het Dré-kinderdorp kunnen kinderen van klein tot groot deelnemen aan 9 activiteiten om op deze manier de wereld van paarden, pony’s en de verschillende disciplines te ontdekken. Na afloop krijgen de kinderen een leuk aandenken. Het Dré-kinderdorp is volledig gratis en iedereen kan deelnemen.

Kortom, er valt veel te beleven dus kom gerust eens langs.

Het Familieweekend van het BK Mennen met de randanimatie gaat door op zaterdag 16 en zondag 17 september in Wortegem-Petegem (De Strohoeve, Kouterlos, Wortegem-Petegem) . Informatie over de ticketverkoop vind je hier terug. Tot dan!


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian