contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39578
leden

Nieuws

02/09/2013 | Algemeen | Sportkampen   |  

Algemeen: Dré van de VLP op het Gordelfestival!

Afgelopen zondag was Dré van de VLP één van de 12500 bezoekers van het Gordelfestival. Dit evenement is de nieuwe versie van het traditionele sportieve evenement “de Gordel”. Naar traditie vindt dit evenement altijd plaats op de laatste dag van de zomervakantie. Naast de klassieke fiets- en wandelroutes werd nu ook ruimschoots ingezet op muziek en animatie. Een reden te meer voor VLP om de VLP-stand en de “Horse Race” opnieuw uit te pakken!

Dré van de VLP was heel nieuwsgierig naar dit nieuwe festival en reisde mee met VLP naar het Bloso-domein in Hofstade. Samen een 1000-tal kinderen poseerde hij op de foto, nam hij een sprongetje op één van de racepaarden en genoot hij van de muziek en randanimatie die tijdens het festival aangeboden werden. Van kindergrime, straattheater en een heus kinderdorp voor de allerkleinsten tot een proevertjesmarkt, optredens van bands met Vlaamse Roots en een afkoelend drankje in de zon voor de alleroudsten, … Zowel jong als oud wist zich hier te vermaken!

Moe, maar heel tevreden keerde Dré van een dag vol avontuur opnieuw huiswaarts. Enkele sfeerbeelden zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Dré.

We hopen ook volgend jaar aanwezig te zijn op dit familiale festival!

 


Auteur: KDC
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian