contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36016
leden

Nieuws

08/08/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Algemeen/Clubs: Waregem is op zoek naar ruiters voor Parade van het Paard!

VLP-Club De Gaverbeek en organisator Twice zijn nog op zoek naar ruiters en begeleiders om deel te nemen aan de Parade van het Paard in Waregem!

De stad Waregem is dit jaar de Europese Stad van het paard binnen de selecte club steden van het Euro Equus netwerk. Bovendien is Waregem Koerse, het grootste hippisch evenement van België, aan haar 170ste editie toe.

Een gezegende leeftijd die de nodige festiviteiten verdient. Hoog tijd dus om deze prestaties eens goed te vieren met geweldige acts, oogverblindende praalwagens en geweldige dansgroepen! En natuurlijk mag ‘het paard’ niet ontbreken!

De Parade van het Paard gaat door op zondag 20 augustus, van 12u tot 17u30. De start vindt plaats op de bekende Hippodroom van Waregem. Wil jij graag ook eens deelnemen aan deze grootse parade? Dat kan! De organisators zijn nog op zoek naar volgende personen:

  • Ruiters in wedstrijdkledij met eigen paard. Bij aankomst op het centrum ontvangt met nog een rozet om iop te spelden. (start 13u30)
  • Ponyruiters met eigen pony, die verkleed willen gaan als jockey. De ruiters moeten zelg witte broek en rijlaarzen meebrengen en krijgen een jockeyshirt en helmovertrek. (start 13u00)
  • Stewards: begeleiders van de ruiters en menners te voet, om indien nodig bijstand te leveren. Liefst man/vrouw met kennis van de paardensport, indien mogelijk B-brevet of gelijkwaardige ervaring. De begeleiders en stewards krijgen een polo. (Tijdstip: van 12u tot 17u).

Ruiters en stewards die hier graag aan willen deelnemen kunnen zich kandidaat stellen bij Janus via janus.archie@sport.vlaanderen

Wil je meer informatie over de Parade van het Paard? Dan kan je terecht op de website http://www.paradevanhetpaard.be/.

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian