contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
32215
leden

Nieuws

20/04/2017 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: interessante infoavond over verzekeringen

Op dinsdag 18 april 2017 ging onze informatieavond door in het Sporthotel van Gent. Deze avond stonden de verzekeringspolissen van VLP in de kijker. Het was het ideale moment voor nieuwe clubs om zich te verdiepen in de inhoud van de polissen die in aanmerking komen bij een sportongeval.

Wij mochten deze avond niemand minder dan Eddy Van Den Bosch, directeur van Arena NV verwelkomen als gastspreker. Wij willen Eddy dan ook hartelijk bedanken voor zijn tijd en enthousiasme om deze avond voor ons te komen spreken. Heb je de opleiding gemist? Onderaan deze pagina kan je de powerpoint terugvinden. Bij vragen of onduidelijkheden over verzekeringen kan je ons altijd contacteren via info@vlp.be.

Dankzij de boeiende informatie die Eddy ons meegaf, was het opnieuw een zeer leerrijke en nuttige avond. Uit de opleiding kregen we ook meteen nieuwe inspiratie waar wij onmiddellijk mee aan de slag gaan. VLP dankt alle aanwezigen voor hun opkomst! Tot volgend jaar!

Bijlage:

- powerpoint opleiding verzekering

- wet op het vrijwilligerswerk

 


Auteur: MM
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian