contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39424
leden

Nieuws

13/11/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: Voorlopige tussenranking binnen de Elite Cup bekend

Na de 2e selectiewedstrijd en net vóór de sluitingsdatum van de laatste selectie, kan er een voorlopige tussenstand bekend gemaakt worden. Bij het bekijken van deze tussenstand, kan je het beste met onderstaande zaken rekening houden:

  • Enkel de 1e 2 plaatsen binnen ieder niveau winnen een startplaats voor de finale op Vlaanderens Kerstjumping Mechelen.
  • Bij een ex-aequo binnen de punten van de ranking van de selectiewedstrijden wordt het percentage behaald op de laatst gereden proef van de betreffende combinaties in rekening genomen.
    Indien er dan nog een ex-aequo bestaat, wordt het artistiek puntencijfer van diezelfde laatste proef van de combinaties in rekening genomen.

Rekening houdende met bovenstaande zaken, is ALLES NOG MOGELIJK op de laatste selectiewedstrijd die komende zondag plaatsvindt in Dentergem bij Stal Bocage. Het niveau ligt hoog, de ruiters zijn gemotiveerd en de punten liggen dicht bij elkaar. Het belooft dus nog spannend te worden op deze laatste wedstrijd.
Ook op deze laatste wedstrijd zullen de leuke naturaprijzen van onze partner Ruitersport Maddelin niet ontbreken.

In niveau 1 is het voorlopig Lieze Jacobs (Rozanna vd Wateringhoeve) en Rasheda Peters (Guapi v/h bloemenhof) die de plak zwaaien. Zij behaalden beide 34 punten, maar door haar betere score op de laatste selectiewedstrijd, staat Lieze op 1. Zij worden echter op de voet gevolgd door de rest van de top 5 in dit niveau.
Marie Brosens (Evita) en Beaudine Pieters (East Point) slepen voorlopig de tickets voor de finale van niveau 2 in de wacht, maar ook zij zijn nog niet zeker van de winst.
Door 2x respectievelijk een 1e en een 2e plaats in niveau 3, zijn het Loranne Livens (Aragon) en Nils Debo (El Diva FW) die al kunnen dromen van een finaleplaats, al is deze kans ook nog niet uitgesloten voor Jeffrey Alluyn, Katelijne Maes en Ruut Pasgang.

KLIK HIER voor de volledige tussenranking.

KLIK HIER om in te schrijven voor CDV Dentergem.

 

                                                                                Powered by


Auteur: AK
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian