contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34608
leden

Nieuws

09/03/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Dressuur: nieuwe provinciale proeven definitief

De nieuwe provinciale proeven die sinds eind 2016 beschikbaar waren, werden in verschillende wedstrijden binnen de winterwerking uitgetest en geëvalueerd.
In samenwerking met de Vlaamse provinciales en feedback van verschillende ruiters werden de proeven aangepast. Intussen staat de definitieve versie van de alle proeven online.

 

Nog nieuw is dat er een proef is opgesteld voor 6-jarige paarden op provinciaal niveau. Zo kunnen ruiters met 6-jarige paarden niet enkel starten binnen de nationale wedstrijden, maar vanaf 2017 ook op de provinciale wedstrijden.


De protocols voor de kür op muziek van de verschillende niveaus worden nog aangepast aan de nieuwe proeven. Deze nieuwe protocols zullen tegen 18-03-2017 gepupubliceerd worden.
VLP raadt alle ruiters aan om verder te oefenen met de proeven die nu op de site werden gepubliceerd. Dit om misverstanden om de wedstrijden te vermijden.

VLP en de VLP-dressuurcommissie wenst alle ruiters een fijn, sportief en succesvol wedstrijdseizoen toe!

KLIK HIER voor de nieuwe dressuurproeven


Auteur: AK
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian