contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39578
leden

Nieuws

29/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: Vandaag zijn de pony's aan het werk tijdens de JM IM Finales!

JM IM Pony's 80 cm

Om 12 u is de eerste finale van de Jumping Indoor Masters van start gegaan. Deze Flandria Rent Jumping Mechelen Indoor Masters voor pony’s werd verreden over een hoogte van 0,80 m. Het werd een spannende strijd, waarbij Laura Marissen Indoor Master van de pony’s 80 cm werd gekroond. Laura Marissen nam de bovenste trede van het podium samen met haar pony Simba.
Ze reed dubbel foutloos in een tijd van 25,03 seconden. De tweede plaats was voor Luka Lisens met haar pony Caiperinha v/h Gammerijnhof. Ze snelde naar een tweede plaats in een tijd 26,20 seconden. Op de derde plaats kwam Alexandra Senden met haar pony Good Luck.

JM IM Pony's 90cm

Vervolgens verschenen 60 ponyruiters aan de start in de Flandria Rent ponyfinale over een hoogte van 90 cm. 27 daarvan bleven foutloos in de eerste fase en het werd uiteindelijk Vic De Plecker die zijn ponytijd winnen afsloot. Met Donita Van Den Ham bleef hij dubbel foutloos in een tijd van 26.01 sec en was zo heel wat sneller dan de nummer twee. Chloe Van De Walle eindige met Aslan tweede in de finale in een tijd van 26.16 sec. Dan volgde er opnieuw goed nieuws voor Vic De Plecker. Met Limoges Ter Dolen haalde hij opnieuw een podiumplaats binnen. hij strande op de derde plaats in 26.64 seconden.

JM IM Pony's 100cm

In de 100 cm Indoor Masters ponyfinale kwamen maar liefst 52 gemotiveerde ponyruiters aan de start.  Twaalf daarvan sprongen dubbel foutloos maar het was Mona Vergnanini die met de hoogste eer ging lopen. Met Delma Du Coin kon ze de tijd stoppen op 26.19 seconden.

Axl Van Deynze nestelde zich op de tweede plaats door met Joly's Condor de barrage in 26.59 seconden. Charlotte Frederick eindigde met Idun Van het Jasperhof op een derde plaats in 27.11 sec. Vic De Plecker en Nell Delgouffe sloten de top vijf af.

JM IM Pony's 110cm

Zojuist is de laatste Jumping Mechelen Indoor Masters gereden.

Deze Jumping Mechelen Indoor Masters voor pony’s werd verreden over een hoogte van 1,10 m.Het werd een heel erg spannende strijd, waarbij Lynn De Vylder tot Indoor Master van de pony’s 1,10 m werd gekroond. In deze reeks reden er slechts 11 combinaties foutloos in de basisomloop, waarvan er zes foutloos wisten te blijven in de barrage. Lynn De Vylder schreef de overwinning op haar naam. Ze deed dit met haar pony Luca in een tijd van 28,07 seconden.

De tweede plaats was voor Caterine Spits en Galinka. Zij sprong naar de overwining met een barrage van 30,68 seconden.  Op het derde schavot van het podium kwam Helena Beyers met Knick Knack in een tijd van 32,91 seconden. Op de vierde en vijfde plaats kwamen Julliette Buyse met Leif en Demi Vergeylen met Krusader Van Orchid s.

Bekijk hier de resultaten

JM-IM 80cm

JM-IM 90cm

JM-IM 100cm

JM-IM 110cm

 

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian