contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39578
leden

Nieuws

30/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping Mechelen: laatste finales van JM Indoor Masters!

 

JM Indoor Masters - Scholieren en Juniors 1m10

Deze ochtend mochten we opnieuw genieten van de jeugd die aan het werk was tijdens de Indoor Masters finale voor scholieren en junioren. Deze reeks ging over een hoogte van 1m10. Er kwamen heel wat jonge combinaties naar Mechelen om hier mee te rijden. 55 combinaties kwamen aan de start. Waarvan er 25 tot in de barrage wisten te geraken. Hier wist Caro Baerts de snelste ronde neer te zetten met Baccara vd Richter. Met nog geen seconde trager dan Caro haalde Anouk De Proft de tweede plaats binnen. Ze deed dit met Hedurige. Anke De Breucker en Justice Van 'T Verloren Kost konden de top drie bemachtigen.

JM Indoor Masters - Scholieren en Juniors 1m20

Later die dag werd ook beslist wie zich tot Indoor Master voor scholieren en junioren mocht kroonen in de reeks 1m20. Floor Anthonissen legde een razendsnel parcours af met Affinitty en kon zo de eerste plaats bemachtigen. Ook Ralph Putters liet een mooie barrage zien. Met Estador legde hij een parcours af in een tijd van 36,24 seconden.Maar ook Lore Jenne gaf het beste van haarzelf met haar pony Houston. Lore verdiende hiervoor de derde plaats. Wat een mooie afsluiter van deze Indoor Masters voor de jeugd in Jumping Mechelen.

Jules Van Hoydonck wint nationale ponyproef 1m20

Na de wereldbeker in de A-piste was het de beurt aan de jeugd. 13 combinaties streden om de titel en slechts 2 ruiters mochten door naar de barrage. Daar streden Jules Van Hoydonck met Orchid’s Cenda en Rania Dindane met Lizi Van De Bochten tegen elkaar. Het was Jules die de snelste was en zo Rania naar de tweede plaats verwees. De derde plaats was voor Amber Frederick met Easter BB. Klik hier voor de resultaten.

JM Indoor Masters - Seniors 1m20

Terwijl er op het A-terrein in Mechelen het beste van zichzelf gegeven wordt in de CSI2* Stad Mechelen, werd de Jumping Mechelen Indoor Masters voor senioren op een hoogte van 1.20m afgewerkt in de B-piste.

Ellen De Swert snelde naar de overwinning in het zadel van Escape. Het duo stopte de klok op 32,30 seconden en bleef zo 2 seconden voor op Jonas Troubleyn met onder het zadel Jolie Fleur II. Daisy Polspoel en Chaconne vervolledigden het podium met een tijd van 34,31 seconden. 

Zo sloten wij een hele mooie editie van de Jumping Mechelen- Indoor Masters 2017 af.


Auteur: JVP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian