contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38549
leden

Nieuws

09/10/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Para-equestrian: Isabelle Vandooren wint recreacircuit 2017

Na een spannende finale gisteren in Sport Vlaanderen Waregem is het Isabelle Vandooren en Romance gelukt om Elien Laheyne en haar paard Call me Carrera te verslaan in het recreacircuit voor para-equestrianruiters. De jonge amazone uit Belsele wist jarenlang de beker in de wacht te slepen, maar deze keer behaalden Isabelle en Romance net een punt meer in de eindranking.

Hun kür op muziek op deze laatste wedstrijd werd bekroond met de 1e plaats en een score van 67,42% van jury van dienst Sander Stadeus. Ook voor Elien Laheyne en Call me Carrera werd de kür de beste van hun 2 proeven. De jury gaf aan deze combinatie 66,87%. Op de 3e op plaats van de dagrangschikking staan opnieuw Elien Laheyne en Call me Carrera. Hun Novice B was goed voor 65,43%. Isabel Vandooren en Romance (Team test - 64,64,92%) en Patrick Claeys met Horidus van de Frezenberg (novice B - 62,71%) maken de top 5 van de dag compleet.

3 ruiters werden opgenomen in de eindranking 2017:

1. Isabelle Vandooren - Romance
2. Elien Laheyne - Call me Carrera
3. Mathijs Catteuw - Othello

Om in de eindranking te worden opgenomen moesten de ruiters een kür op muziek tonen tijdens het seizoen. Daarbij komt ook nog dat een ruiter maar met 1 paard kon opgenomen worden in de eindranking.
De ruiters binnen de eindranking (top 3) krijgen een stage aangeboden van de VLP commissie para-equestrian met Walter Van Haegenborgh, chef d'equipe para-equestrian.
Zo zullen zij extra tips meekrijgen om het volgend jaar nóg beter te doen.

Van harte gefeliciteerd aan alle ruiters!

KLIK HIER voor de resultaten van de laatste wedstrijd en de eindranking.


Auteur: AK
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian