contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
32215
leden

Nieuws

03/04/2017 | Jumping | Algemeen   |  

Jumping: Ward McLain wint de Wereldbekerfinale in Omaha

Zondagnacht werd de derde finale proef voor de Longines FEI World Cup Final gereden over een Barema A met twee omlopen. Gregory Wathelet die voor deze finale proef met Forlap op een derde plaats stond maakte in elke omloop één springfout zodat hij uiteindelijk zevende werd. De overwinning ging verdiend naar de Amerikaan McLain Ward die geen enkele fout maakte over de drie proeven.

 

 

 

1. McLain Ward  (USA)– HH Azur  (0) – 0 - 0 = 0

2. Romain Duguet (SUI) – Twentytwo des Biches (4) – 0 – 0 = 4

3. Henrik von Eckermann - Mary Lou(SWE) (8) – 0 - 0 = 8

7. Gregory Wathelet – Forlap (3) – 4 - 4 = 11

Tijdens de tweede ronde op vrijdag kreeg Nicola Philippaerts 12 strafpunten en besliste in samenspraak met vader Ludo Philippaerts om niet deel te nemen aan de derde finale proef. Toch verliet Nicola Omaha is stijl en wist hij samen met de 10-jarige H&M Harley vd Bischip de Grote Prijs op zijn naam te schrijven. Met een tijd van 38,65 seconden was hij 1,12 seconden sneller dan Lorenzo de Luca. Ludger Beerbaum vervolledigde het prodium met een tijd van 38,18 seconden, maar maakte 1 springfout.

Foto: © Dirk Caremans


Auteur: HB via KBRSF
Foto's: Dirk Caremans
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian