contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34608
leden

Nieuws

12/04/2017 | Jumping | Nationale cyclus   |  

Jumping: Nieuwe samenwerking voor de STX Cyclus met stamboeken Zangersheide en BWP!

VLP is trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen binnen de jumpingdiscipline.
 
Op de cycluswedstrijden voor jonge paarden in Vlaanderen zullen binnenkort de twee grootste stamboeken in de kijker geplaatst worden. De cyclus voor jonge paarden is de voorbije jaren uitgegroeid tot een echt fokkerijforum in de springsport en de bijdrage van de stamboeken en de wisselwerking met deze stamboeken is hierbij van groot belang. Daarom zet VLP verder in op deze samenwerking. Vanaf heden zullen we BWP en Zangersheide met hun hindernis nog prominenter aanwezig zien op de STX Cycluswedstrijden. Zij zijn ook de twee grootste leveranciers om het zo maar te zeggen van jonge paarden. Uiteraard wil VLP deze samenwerking nog verderzetten in de toekomst en zijn we ons ervan bewust dat het verstrekken van informatie en details aangaande afstammingen en dergelijke meer van het grootste belang is bij deze wedstrijden.  

Daarnaast blijft uiteraard Stephex trouwe partner van dit criterium, waarbij op het einde van de cyclus ook de eigenaars van de paarden extra beloond worden.

 

 

 

 


Auteur: EVW/GM
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian