contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34608
leden

Nieuws

08/03/2017 | Mennen | Algemeen   |  

Mennen: Terugkomdag officials

Op zaterdag 4 maart en zondag 5 maart 2017 ging de jaarlijkse terugkomdag voor de menofficials door in Waregem. 

Uniek aan deze editie was dat op zaterdag ook officials en organisatoren uit andere disciplines welkom waren. Dr. Willy Otte gaf een boeiende uiteenzetting over the welfare of the horse. Hij sprak over dopinggebruik, de vaccinatieregels en over het diergeneeskundig reglement. Nadien was het de beurt aan prof. dr. Frank Gasthuys om de deelnemers uitleg te geven over het gebruik van de VLP-Horse ambulance. Welke materialen zijn er allemaal aanwezig en waarvoor worden deze gebruikt? En hij gaf een korte toelichting over het verlenen van de eerste hulp bij een ongeval.

  

 

Zondag stond helemaal in het teken van de menners, een analyse over biostructuur en omgaan met stress door Rudy Heylen, een opleiding voor stewards door Jan Devaere en een bijscholing over het beoordelen van zowel het theoretisch gedeelte als het praktijk gedeelde van dressuur door Bert Jambon.

Klik hier om alle documenten te bekijken


Auteur: HB
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian