contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38751
leden

Nieuws

12/02/2016 | Para-equestrian | Algemeen   |  

Para-equestrian: leerrijke stage voor laureaten recreacicruit 2015

Op zaterdag 31 januari werden de ruiters van het podium binnen het eindcriterium van het recreacicruit para-equestrian verwacht in Bloso Waregem voor een stage met chef d’equipe para-equestrian Walter Van Haegenborgh.
Zij kregen elk 45 minuten individueel les. Walter kreeg naar eigen zeggen heel gemotiveerde ruiters in de piste.
Als eerste was het de beurt aan Isabelle Vandooren. Zij behaalde samen met haar paard Romance een mooie 3e plaats in het eindcriterium. Patrick Claeys was met zijn Horidus vd Frezenberg als 2e aan de beurt. Zij behaalden in het eindcriterium zilver. De eerste plaats in het eindcritrium was in 2015 voor Elien Laheyne met Call Me Carrera. Zij betraden als laatste de piste op deze stagedag.
Het luidde enkel positieve reacties bij de ruiters: ze hadden heel wat nuttige tips en tricks gekregen en hadden heel wat bijgeleerd. Ze vinden het recreacicruit in het algemeen een heel mooi initiatief vanuit de VLP-commissie para-equestrian en ze kijken al uit naar het circuit van 2016!


Auteur: AK
Foto's: Elien Laheyne
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian