contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39871
leden

Brevetten Western Rijden


Inleiding


Het A- en B-brevet Western Rijden worden zoals de klassieke ruiterbrevetten gecoördineerd door de Vlaamse Liga Paardensport (VLP vzw). De bedoeling van deze brevetten is een degelijke en uniforme basisopleiding te creëren toegankelijk voor iedereen die deze sport wil beoefenen in België.
Hieronder vind je alle informatie terug over de brevetten Western Rijden die je als ruiter, organisator en/of examinator nodig hebt.
 

Richtlijnen en eindtermen

De richtlijnenbundel bevat alle relevante informatie voor deelnemers, organisatoren en examinatoren. Je vindt er informatie over o.a. volgende items:

  • De inschrijving voor een examen als deelnemer;
  • De aanvraag van een ruiterbrevetexamen als club;
  • De kostprijs van een ruiterbrevetexamen;
  • De aanschaf van een boek ruiterbrevetten;
  • De eindtermen voor het A-en B-brevet (Wat moet je kunnen/kennen als deelnemer?).
--- Klik hier om de richtlijnenbundel brevet Western Rijden te downloaden ---

 

Proeven 

 

 

Nuttige documenten voor clubs en examinatoren

De aanvraag van een brevetexamen western rijden dient te gebeuren via www.vlpclubs.be en dit 2 maand op voorhand. Ook de verzamelstaten en evaluatieformulieren  zijn terug te vinden op www.vlpclubs.be.

 

 

Nuttige info voor iedereen

 

Duplicaat aanvragen

Het is mogelijk om een duplicaat van een brevet aan te vragen. Hieronder vindt u het stappenplan voor het aanvragen van een duplicaat.

Hoe aanvragen?
1. Vul uw gegevens en de aanvraag in via het aanvraagformulier
2. Voer de betaling uit die u kunt terugvinden op de bevestigingspagina na het invullen van de aanvraag.
3. Pas wanneer wij een aanvraagformulier en een betaling ontvangen hebben wordt uw duplicaat aangemaakt.

Kostprijs?
De kostprijs voor een duplicaat van een brevet bedraagt € 6,05 (inclusief BTW) per brevet en wordt per post naar uw thuisadres verzonden. 

Wanneer ontvangen?
De duplicaten worden 1 keer per maand aangemaakt en verzonden. Hou er rekening mee dat het bijgevolg tot 5 weken kan duren voordat u dit thuis of per email toegezonden krijgt.

OPGELET!
- In het aanvraagformulier moet u zeker de locatie waar u het brevet heeft behaald en het jaar waarin u het brevet heeft behaald vermelden. Zonder deze 2 gegevens kan uw brevet niet gevonden worden.

- Indien u voor 01/01/2012 aan een brevetafname heeft deelgenomen is het niet mogelijk om afzonderlijke resultaten van onderdelen op te vragen (bv. enkel geslaagd voor de theorie). Deze resultaten worden niet bijgehouden.
Enkel volgende resultaten kunnen opgevraagd worden voor 01/01/2012:

 

  • Resultaten van het volledige A-brevet western rijden
  • Resultaten van het volledige B-brevet western rijden

 Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian