contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Media - Publicaties

Ga meteen naar de publicatie van uw keuze !
 
 

 


Boek 'Ruiterbrevetten'


OPGELET! De ruiterbrevetboeken zijn tijdelijk uit voorraad. Bestellen is mogelijk maar de boeken worden pas verstuurd zodra deze terug in voorraad zijn. 
 
De basis voor de ruiterbrevetten A en B is het boek ruiterbrevetten, dat in 2009 herwerkt is. Het boek wordt zowel door VLP en LRV gebruikt ter voorbereiding voor het A- en B-brevet en kan op beide secretariaten besteld worden. Daarnaast kan het boek ook aangeschaft worden op een aantal VLP-clubs. Het boek kost 15 euro (+4 euro adm. en verz. kosten). 

Om het boek te bestellen, stort je het juiste bedrag (= kostprijs + verzendingskosten) op de rekening van VLP (IBAN: BE06 4410 6333 8122 en BIC KREDBEBB) met duidelijke vermelding van NAAM, VOORNAAM, ADRES (waarheen het boek verzonden mag worden) en BOEK RUITERBREVETTEN en het adres waarnaar het boek mag worden opgestuurd.
Het boek wordt, na ontvangst van betaling, binnen de 5 werkdagen verzonden naar het correspondentieadres.
 
Gelieve voor groepsbestellingen, en correcte betalingen, de prijslijst te raadplegen. Hiervoor geldt dezelfde betalingswijze.
 

Boek 'Menbrevetten'

 
Het boek menbrevetten dient als basis voor de afname van het menbrevet A en B. Het boek kost 25 euro (+ 4 euro adm. en verz. kosten). Om het boek te bestellen, stort je het juiste bedrag (= kostprijs + verzendingskosten) op de rekening van VLP (IBAN: BE06 4410 6333 8122 en BIC KREDBEBB) met duidelijke vermelding van NAAMVOORNAAMADRES (waarheen het boek verzonden mag worden) en MENBREVETTENBOEK en het adres waarnaar het boek mag worden opgestuurd. 
Het boek wordt, na ontvangst van betaling, binnen de 5 werkdagen verzonden naar het correspondentieadres. 

Gelieve voor groepsbestellingen, en correcte betalingen, de prijslijst te raadplegen. Hiervoor geldt dezelfde betalingswijze.

Wegens het herwerken van het brevettenboek mennen zijn er tijdelijk geen boeken beschikbaar. Echter kunnen we u een gekopieerde versie bezorgen voor de prijs van €15 (excl. verzendkosten) i.p.v. €25.


Boek 'Western Rijden - Amerikaanse Rijkunst'


De basis voor de brevetten A en B Western Rijden is het boek “Western Rijden – Amerikaanse Rijkunst”. Dit boek is in 2010 voor het eerst uitgegeven door de VHS en dient als officiële voorbereiding op het A- en B-brevet Western Rijden. 

Om het boek te bestellen, stort je het juiste bedrag (= kostprijs + verzendingskosten) op de rekening van VLP (IBAN: BE06 4410 6333 8122 en BIC KREDBEBB) met duidelijke vermelding van NAAMVOORNAAMADRES (waarheen het boek verzonden mag worden) en BOEK WESTERNBREVETTEN en het adres waarnaar het boek mag worden opgestuurd. 
Het boek wordt, na ontvangst van betaling, binnen de 5 werkdagen verzonden naar het correspondentieadres.
 
Gelieve voor groepsbestellingen, en correcte betalingen, de prijslijst te raadplegen. Hiervoor geldt dezelfde betalingswijze. 
 

'Wat kan ik al?'-boekje

Ideaal voor de beginnende ruiter !

Een perfecte voorbereiding op de brevetten is het opdrachtenboekje. Dit boekje bevat alles wat je moet kennen en kunnen voor het behalen van je brevet eerste graad. Het EG-brevet wordt niet door externe examinatoren ruiterbrevetten afgenomen. Dit is de verantwoordelijkheid van de lesgevers in de club.
Hoe bestellen?
1. Het EG-opdrachtenboekje wordt telkens meegeleverd bij aankoop van een cursusboek “paardrijden-ruiterbrevetten”.
2. Het EG-opdrachtenboekje kan ENKEL APART BESTELD WORDEN VANAF 25 EXEMPLAREN.
3. Voor groepsbestellingen:

  • Bij het VLP-secretariaat – Jozef Hebbelynckstraat 2 - 9820 Merelbeke
  • Vanaf 25 exemplaren of meer (te verhogen in pakketten van 5)
  • € 1,00 per boekje (incl adm. Kosten). De effectieve verzendingskosten komen erbij.
  • Het overeenkomstige bedrag (€ 25,00 of meer – incl.verz. & adm. kosten) dient op voorhand gestort te worden op de rekening van VLP(441-0633381-22) met als mededeling “EG-opdrachtenboekje.”

De boekjes worden, na ontvangst van betaling, binnen de 5 werkdagen verzonden naar het correspondentieadres.

--- Klik hier voor de prijslijst ---

 

Het Notebook Driving 2018 - Coming soon

Zoals in 2015 wordt het Notebook Driving 2018 door de VLP-mencommissie uitgeschreven. Dit handig werkinstrument is een must voor elke liefhebber en/of beoefenaar van de mensport, want het is een handige samenvatting van alle noodzakelijke informatie om de mensport te kunnen beoefenen. De VLP-mencommissie is vereerd om dit vademecum, dat in een handig pocketformaat is uitgegeven, gratis aan te kunnen bieden.
 
Wil je graag een exemplaar van het notebook driving 2018? Contacteer dan Morgane via morgane@vlp.be 


Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian