contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39964
leden

VLP Club Battle

De VLP Club Battle, powered by Cavalor gaat ook dit najaar terug door. 

Er gaan twee selectiewedstrijden door: 

  • 27/10/2019 - Dena Stables Turnhout:afgelast wegens te weinig inschrijvingen
  • 17/11/2019 - Stal Bocage Dentergem

Na deelname aan een selectiewedstrijden maak je misschien wel kans om te strijden voor de titel tijdens de finale op Flanders Horse Expo in Gent!

Dit jaar gaan we voor een vernieuwd concept:

Een team bestaat opnieuw uit 4 combinaties. Van elk team nemen twee ruiters/amazones het dressuurgedeelte voor zich, samen moeten zij een pas-de-deux op muziek rijden (pas de deux en muziek naar keuze). De andere twee zullen samen het jumpingonderdeel (70cm en 90 cm) in team afwerken. Er wordt een samengesteld jumpingparcours stijlrijden in estafettevorm verreden, waarbij de eerste ruiter het eerste deel van het parcours aflegt (70cm), wanneer hij/zij terug is, kan de tweede ruiter starten met het tweede deel van het parcours (90cm).

Van deze 4 ruiters dienen er minstens 2 een recreatieve vergunning te hebben. Deze ruiters zijn nog nooit gestart op een officiële wedstrijd, binnen geen enkele discipline. Deelnemers zijn minimum 12 jaar en in het bezit van een A-brevet. Deelnemen kan zowel met een paard als pony.

De 7 beste teams van elke selectiewedstrijd mogen naar de grote finale tijdens Flanders Horse Expo op zondag 23/02/2020. Daar zullen de 56 ruiters van de 14 teams het tegen elkaar opnemen.

We helpen je graag op weg: 

Inschrijven voor de selectiewedstrijden van de VLP Club Battle kan vanaf maandag 30 september 2019 tot en met de maandag voor de wedstrijd (= sluitingsdag). Inschrijven kan enkel via de inschrijvingsmodule via de VLP-website. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet om ons te contacteren via info@vlp.be


Dus, wil jij ook kans maken om naar de finale te gaan in Flanders Horse Expo met jouw club? Spreek dan snel je clubverantwoordelijke aan en vorm een team om mee te doen aan 1 van onze selectiewedstrijden! Veel succes!

 Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian