contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38129
leden

Team Spirit Battle

De data voor de selectiewedstrijden van de VLP Club Battle zijn bekend. Benieuwd welke clubs zich dit jaar selecteren voor de finale. De 14 geselecteerde clubs zullen in februari strijden tegen elkaar in de finale op Flanders Horse Expo te Gent.

We willen jullie echter al warm maken voor deze finale en daarom organiseren wij nu de VLP Club
Battle - Team Spirit wedstijd, powered by Cavalor! Naast de winnaars bij sportieve prestaties zal er ook een team spirit-winnaar onder de clubs zijn. De winnaar van de Team Spirit Battle wint een heus clubfeest, georganiseerd door Cavalor.

Deze VLP Team Spirit Battle bestaat uit volgende onderdelen. De clubs worden gequoteerd op volgende vier zaken:

1) Promofilmpje club
Om de teamgeest in jullie club te vers terken willen wij graag een promofilmpje over jullie club zien! Waarom is jullie club beter dan de andere? Is jullie club herkenbaar? Maak een leuk en origineel filmpje van maximum 90 seconden, waarbij je promotie maakt voor de VLP Club Battle en waarbij je je eigen club herkenbaar maakt en voorstelt! Laat jullie creativiteit maar spreken! Tot welke datum de clubs dit jaar tijd hebben om het filmpje door te sturen via eva@vlp.be of ellen@vlp.be staat nog niet vast. De filmpjes kunnen snel en makkelijk doorgestuurd worden via WeTransfer. De filmpjes worden ook getoond tijdens Flanders Horse Expo, zowel op de stand van VLP als tijdens de Club Battle zelf!

2) Mascotte
We willen graag van elke geselecteerde club de mascotte ontmoeten! Heeft jouw club nog geen mascotte? Het moment om er eentje te maken! Zorg er voor dat jullie mascotte aanwezig kan zijn op de finale. Zorg er voor dat de mascotte een link heeft met jullie club. Opgelet, de mascotte mag geen levend dier zijn! Deze mascotte wordt beoordeeld op de finale.

3) Voorkomen van de ruiters en paarden op de finale VLP Club Battle
Bij dit onderdeel worden de ruiters gequoteerd op hun algemeen voorkomen tijdens de finale. Is de ruiter in correct uniform? Is het paard netjes gepoetst, is de optoming correct en netjes? Is het paard in een goede conditie? (niet te mager, niet te dik, oogt fris...) Gevlochten paarden zijn natuurlijk een pluspunt!

4) Teamgeest van de club
De supporters van een club zijn op deze VLP-Club Battle heel belangrijk! Zijn de supporters van de club herkenbaar? Gedragen de teamsupporters zich niet enkel sportief voor de eigen club? Laten ze zich horen op het juiste moment en weten ze ook wanneer ze net stil moeten zijn? Ook met de supporters- en teamgeest van je club tijdens de grote finale kan je punten winnen!

Met deze vier onderdelen kunnen de clubs punten verdienen en daarmee de Teamspirit Battle winnen. Naast de sportieve winst kunnen de clubs dus ook de titel VLP-Club met de beste Teamgeest winnen!
De winnende club van de VLP Club Battle - beste teamgeest wint een heus clubfeest gesponsord door Cavalor! Cavalor zal zorgen voor een foodtruck zodat de supporters beloond worden voor hun teamspirit. Daarnaast zal er ook een uiteenzetting worden gegeven over gezonde voeding, conditie en verzorging bij paarden.

De VLP Club Battle kan dus twee winnaars hebben. Het is mogelijk dat de ene club het sportieve luik wint van deze wedstrijd en een andere club de prijs voor de beste teamgeest. Het wordt alvast een spannende strijd! Heb je nog vragen rond deze Club Battle? Aarzel dan niet en contacteer Eva via eva@vlp.be.

Grijp jullie kans en ga er voor! Succes bij het maken van een filmpje en bedenken van een mascotte. Tot in Gent!

Bijlage:
- criteria teamgeest VLP-Club Battle
- evaluatie teamgeest VLP-Club BattlePartners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian