contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39866
leden

Sportkampen - Inschrijven


Online inschrijving verplicht !

De inschrijvingen voor de VLP-sportkampen verlopen enkel en alleen ONLINE via volgende link. Vanaf 14 januari 2019 kunt u hieronder de link naar de inschrijvingspagina terugvinden.
 
Klik op de foto om door te gaan naar de inschrijvingspagina.
 
 
 
Na inschrijving krijgt u op het ingegeven e-mailadres de inschrijvingsbevestiging. Daar vindt u alle praktische informatie over de betaling (rekeningnummer, mededeling en betalingstermijn), de begeleidende brief en de medische fiche terug.

 


Inschrijving voor de VLP-sportkampen 2019 kan vanaf 14 januari 2019.

Bekijk HIER de online brochure.
 
 

 

Inschrijvingsgeld en verzekering

Iedere deelnemer is automatisch verzekerd voor een VLP-sportkamp. Dit betreft een verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid gedurende alle activiteiten tijden de volledige kampperiode.
De polissen van deze VLP-verzekering  kunt u hier terugvinden.
 

Meerkost?

De meerkost voor bepaalde zaken zoals vegetarisch eten, een eigen paard meebrengen, een extra nacht verblijven, brevettenboek, consumpties tijdens de avond… moeten vooraf, bij aanvang van het kamp, of bij het afscheid geregeld worden met de kampplaats. Deze zaken zijn niet opgenomen in het inschrijvingsgeld, tenzij anders vermeld in de brochure. Neem voor deze zaken via e-mail contact op met de kampplaats.
 

Vragen?

Is er iets niet duidelijk of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op met Tori Poesen via sportkampen@vlp.be of 09/274 10 42.
 

BNP Paribas Fortis factuur?

Indien u een factuur wenst op naam van BNP Paribas Fortis dient u dit aan te duiden op uw inschrijving. Deze optie is enkel mogelijk voor werknemers van BNP Paribas Fortis.
Let op: facturen op naam van anderen dan BNP Paribas Fortis zijn niet mogelijk!


Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian