contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39871
leden

Talentenplan - Expertenplatform

 

 

Documenten

Klik hier voor het evaluatieformulier jumping
 
Klik hier voor het evaluatieformulier dressuur
 
Klik hier voor het evaluatieformulier eventing
 

Samenstelling

 
Het expertenplatform (verder kortweg “het platform” genoemd) is een groep van mensen, met een doordachte
technische kijk op onze sport. Zij kunnen de factoren, die een rol spelen bij de ontwikkeling van een talent herkennen en beoordelen. Zij scouten en begeleiden onze beloftevolle jongeren met het oog op de uitbouw van een sportieve carrière waarbij topsport de einddoelstelling is.
 
We kunnen het platform in 2 groepen indelen :
  • Enerzijds hebben we per discipline een groep van sporttechnici, zoals ruiters, trainers en ex-Talenten van het jaar.
  • Anderzijds worden deze per discipline aangevuld met de chef d’équipes en coaches van de scholieren, juniors, young riders en seniors
Klik hier voor de lijst met de leden van het expertenplatform.
 

Opdracht

Het platform heeft de autonome bevoegdheid om in onderling overleg en rekening houdende met de resultatenranking, een indeling te maken van A-, HP en B-kader voor de leden van hun talententeam. Zij kunnen in onderling overleg nieuwe talenten aan het plan toevoegen en anderen uit het plan wegnemen.
 

Werking

 
Het platform zal elkaar in groep een drietal keer per jaar ontmoeten en zal dan fungeren als denktank rond het ganse Talentenplan. Het platform zal zoals hierboven geschetst, bestaan uit verschillende werkgroepen die onderling nauw contact houden en op die manier de ruggengraat van het project zijn. Op individuele basis zullen de leden van het expertenplatform met elkaar onderling maar ook met de VLP-coördinator Topsport contact houden om het scouten en opvolgen van de verschillende talenten te garanderen. Door hun individuele opmerkingen zal een inschatting van de competenties van de verschillende jongeren opgemaakt worden.
 
 


Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian