contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39823
leden

Talentenplan - Voorstelling

1. Het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor, heeft tot doelstelling toekomstige topruiters in een vroeg stadium te ontdekken en te begeleiden. Tevens richt het plan zich op de versteviging van topsportcompetenties door het aanbieden van geschikte opleidingen. Door het Talentenplan worden onze beloften in contact gebracht met onze huidige topsporters. Het Talentenplan richt zich op de drie Olympische disciplines, namelijk jumping, dressuur en eventing. Enkel ruiters met een geldige VLP licentie, met de Belgische nationaliteit en desgevallend onder de Belgische nationaliteit deelnemen aan internationale wedstrijden, komen in aanmerking voor het Talentenplan. Er wordt ook rekening gehouden met de engagementsverklaring die door elk Talent ingevuld dient te worden.

2. Het VLP-Talentenplan wordt bewaakt door de VLP-Topsportcommissie.  Deze wordt samengesteld door de Raad van Bestuur VLP vzw en bevat vertegenwoordigers van de drie Olympische disciplines.

3. Het Talentenplan bestaat uit 4 belangrijke lagen die in elkaar doorstromen.
  • Talentenstimulering
  • Talententeam B-kader
  • Talententeam A-kader
  • Talent van het jaar

Het Talententeam (A- en B-kader) kan aangevuld worden met een High Potential.
 

 
 
 


Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian