contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Verzekeringen - Dagverzekering

 
Een dagverzekering kan enkel door een VLP-aangesloten club aangevraagd worden en is qua inhoud gelijk aan de 'C'-verzekering. Deze verzekering kan voor één of maximum drie opeenvolgende dagen afgesloten worden. De dagverzekering kan voor één persoon een onbeperkt aantal keer per jaar afgesloten worden. Deze verzekering is mogelijk voor iedereen die in het huidige kalenderjaar geen VLP-lidmaatschap heeft in de vorm van een recreatieve vergunning of competitieve licentie. Dit kan aangevraagd worden door de VLP-club voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, een clinic, ponydag, mini-kamp, teambuilding te paard ... Deze dagverzekering kan nooit aangevraagd worden voor wedstrijden, ook niet voor clubwedstrijden.
 
Om een dagverzekering aan te vragen moet de VLP-club vóór aanvang van de activiteit de verzekering aanvragen bij VLP. De aanvraag dient schriftelijk (= per e-mail) aan VLP bezorgd te worden via melissa@vlp.be. Hiervoor hebben wij volgende gegevens nodig:
  • Naam VLP-club
  • Naam sporter
  • Voornaam sporter
  • Geboortedatum sporter
  • Adres sporter
  • Het aantal dagen
  • Datum of data waarop de dagverzekering afgesloten moet worden

De dagverzekering geldt enkel voor activiteiten die door de VLP-club georganiseerd en/of begeleid worden. De prijs voor de dagverzekering bedraagt €2,00 per persoon per dag. Per opmaak van een factuur aan de club wordt een administratieve kost van €2,50 (excl. BTW) aangerekend. De factuur wordt aan de VLP-club bezorgd.

Indien de activiteit langer dan 3 opeenvolgende dagen duurt wordt er best een VLP-lidmaatschap (inclusief basisverzekering) afgesloten.

Wie hierover vragen heeft kan terecht op het VLP-secretariaat via melissa@vlp.be of via 09 245 70 11.Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian