contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39963
leden

Dressuur - Dressage For All


Doelgroep

Voor iedereen met een D03- of D08-licentie.

Doel

Stages en opleidingen

Kalender/info

Alle stages worden gepubliceerd op deze website in de kalender.

Inschrijvingen

Inschrijven voor een stage kan door het online inschrijvingsformulier in te vullen. De inschrijvingen sluiten af 10 werkdagen voor de stage.
Geldig annuleren en het inschrijvingsbedrag terugvorderen kan tot de sluitingsdatum van de inschrijvingen voor de desbetreffende stage.

De meeste stages zijn beperkt in aantal deelnemers. Kandidaten die eerst ingeschreven zijn, krijgen voorrang indien er te veel inschrijvingen zijn. Wie met meerdere paarden heeft ingeschreven, zal in dat geval maar met 1 paard kunnen starten. 

Betalingen

Het inschrijvingsbedrag van de stage omvat een waarborg (tenzij anders vermeld).
Wanneer een ruiter tijdig afmeldt of tijdig op de stage aanwezig is, wordt deze borg teruggestort.
De inleg voor de stage en de borg moeten 5 werkdagen voor aanvang van de stage gestort worden op het VLP-rekeningnummer BE 06 4410 6333 8122 met als referentie 'stage + datum + naam van de ruiter'. Het inschrijvingsbedrag voor de stage of stagereeks staat vermeld bij de info van de stage.

Afmelden


Wanneer een ruiter is ingeschreven, maar door omstandigheden niet aanwezig kan zijn, kan de inleg en borg enkel terug gestort worden indien de annulatie minimum 10 werkdagen vóór aanvang van de stage wordt doorgestuurd naar het VLP-secretariaat via aline@vlp.be.

 

 

Timing

 

 

De timing wordt na sluitingsdatum opgesteld en via mail doorgestuurd naar de ingeschreven ruiters. De stage wordt ook gepubliceerd op deze website bij de kalender.Partners:

met steun van:

media partners:


projecten:
 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian