contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39370
leden

Eventing - Cavalor Cup

 Eventing: Celine Dejonghe wint Cavalor Cup Eventing 2017!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden VLP en Cavalor samen de Cavalor Cup eventing. Dit jaar werd dit regelmatigheidscriterium gereden in de reeks B.
 

Er werden 4 selectiewedstrijden vooropgesteld.

  • CNC Gavere (01/04/2017)
  • CNC Genk (21-23/07/2017)
  • CNC Waregem (30/09 - 1/10/2017)
  • CNC Merksplas (15/10/2017)

Tijdens deze 4 wedstrijden konden de deelnemers punten sprokkelen om zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen. De vier beste ruiters van het eindklassement winnen een stage bij een internationale topruiter (nog te bepalen door Cavalor). Daarnaast voorziet Cavalor ook nog waardenbonnen, naturaprijzen en een extra prijzenpot van maar liefst € 625 samen:

De eerste plaats in het eindklassement gaat oververdiend naar Celine Dejonghe met haar merrie Herlinde van het Klokkenhof. Celine behaalde de overwinning op zowel CNC Genk, CNC Waregem en CNC Merksplas en zij zorgde daarmee voor maar liefst 60 punten.  De tweede plaats is voor Alissa De Baets met Juorum van 't Welthof, die op zowel CNC Genk als CNC Waregem tweede werd in haar reeks. De derde plaats gaat naar Lieve Van Vliet met A Little Girl ABF, zij behaalden 32 punten. Sofie Van Den Broecke met Jieke en Nikita Meevis met Warrior V behaalden elk 28 punten in de eindranking en delen zo de 4e plaats.

Deze 5 beste combinaties krijgen de kans om deel te nemen aan een stage bij een internationale topruiter. Deze stage zal doorgaan in het voorjaar van 2018, ter voorbereiding van siezoen 2018.

VLP wenst alle laureaten proficiat!

We willen partner Cavalor uitdrukkelijk bedanken voor de ondersteuning die ze via de Cavalor Cup bieden aan de disciplines jumping, dressuur en eventing!

Hier kan u de volledige uitslag terugvinden

 

 

Op alle kwalificatiewedstrijden zullen er in de B-reeksen prijzen van Cavalor worden voorzien.
Voor de 4 beste combinaties van het eindklassement zal er een stage georganiseerd worden bij een topruiter.
Deze ruiters zullen ook waardebonnen en naturaprijzen ontvangen van Cavalor.
Daarnaast wordt er ook een prijzenpot van 625€ voorzien!

Klik hier voor het Reglement van de Cavalor Cup 2017
 


Partners:

met steun van:

media partners:


projecten:
 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian