contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39866
leden

Gouden Laars

Over de Gouden Laars

De Gouden Laars/La Botte d’Or werd voor het eerst georganiseerd in 1972 en in 2014 volledig vernieuwd. De Gouden Laars biedt leerrijke en aantrekkelijke jeugdwedstrijden jumping aan op mooie locaties met een aantrekkelijke prijzenpot. Het is een nationaal jeugdcriterium jumping dat verloopt over tien kwalificatiewedstrijden en een finale per categorie. De Gouden Laars staat open voor jeugdruiters uit het ganse land, m.a.w. voor zowel VLP- als LEWB-leden met een nationale (jeugd)licentie.

Sinds 2014 is de werking volledig geïntegreerd in de federatiewerking van de paardensport en valt zo onder de bevoegdheid van de Vlaamse Liga Paardensport vzw. Sinds 2016 heeft de Gouden Laars ook een ponywerking. Deze proeven worden steeds op zaterdag georganiseerd.

 

 

Meer informatie en inschrijvingen?

Inschrijvingen, startlijsten en uitslagen kan u terugvinden via Equibel. Tussenstanden, klassementen en meer kan je terugvinden op de website van de Gouden Laars.

Missie

De Gouden Laars/La Botte d’Or is een criterium binnen de nationale jumpingwedstrijden en legt zich toe op de ontwikkeling van de pony- en jeugdruiters.

Visie

Het ondersteunen van de nationale jeugdwedstrijden met het doel de Belgische jeugd verder te laten groeien in een gezellige, familiale sfeer.

Waarden

  • Pedagogisch

  • Familiariteit

  • Sportiviteit

  • Respect voor mens, dier en natuur

  • Fair Play

  • Toewijding

Eindrankings

Overzicht deelnames per ruiterPartners:

met steun van:

media partners:


projecten:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian