contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Lidmaatschap - Recreatieve vergunning

U kunt ENKEL een recreatieve vergunning bekomen via een aangesloten VLP-club. Het zijn de VLP-clubs die uw lidmaatschap aan VLP dienen door te geven. U betaalt dan ook het lidmaatschap aan de club en niet rechtstreeks aan VLP (KLIK HIER voor het overzicht clubs).

Aanvraag recreatieve vergunning

Een receatieve vergunning dient u aan te vragen bij de VLP-club. Clubs kunnen vanaf 2 januari 2018 het lidmaatschap van de recreatieve leden in orde brengen voor het jaar 2018.
 

Tarieven

Een recreatieve vergunning (L01) kost bij VLP 17 euro voor de basisverzekering. Dit is het bedrag dat de club aan VLP verschuldigd is. Elke club is vrij om dit te verrekenen in het clublidmaatschap. Daarnaast bestaan er enkele uitbreidingen op de basisverzekering.
 
Vanaf 1 september tot en met 31 december 2018 is er een tariefvermindering voor recreatieve leden van toepassing. De prijs voor een recreatieve vergunning, inclusief basisverzekering (= C-verzekering) bedraagt vanaf dan € 10,00 in plaats van € 17,00. De tarieven voor de uitbreidingen op deze basisverzekering blijven onveranderd.
Het VLP-lidmaatschap is steeds geldig per kalenderjaar! Leden die in de loop van dit najaar lid worden, zijn enkel lid van VLP tot en met 31 december 2018. 

Uitbreidingen verzekeringen op de vergunningen

In elke recreatieve vergunning zit een basisverzekering (C) burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen inbegrepen. Vanaf 2018 kan u bij VLP naast de basisverzekering, kiezen uit een nieuw assortiment verzekeringsuitbreidingen.

Klik HIER voor een overzicht. 


Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian