contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39370
leden

VLP-Voordelen

Een VLP-lidmaatschap biedt tal van voordelen. Naast de uitstekende verzekering, degelijke opleidingen en bijscholingen, jeugdwerking, sportkampen, talentenondersteuning... zijn er ook nog de VLP-Voordelen. Dankzij het VLP-lidmaatschap krijg je vaak kortingen bij verschillende activiteiten.

Cavalluna: World of Fantasy tijdens grote Europa-tournee ook in Antwerpen en Brussel!  De Nederlandstalige show gaat door in het Sportpaleis, de Franstalige show in Vorst Nationaal.

VLP heeft ook dit jaar een samenwerking met de organisatie van Apassionata en kan de leden een korting aanbieden van 7 euro! Wil je weten hoe? Kijk dan hieronder voor de kortingscode.

Nieuwe naam

 

De komende Europa-tournee van Apassionata World GmbH verschijnt dit jaar niet alleen met een nieuw programma, maar ook onder een nieuwe merknaam! Het populaire showformaat kreeg vanwege de nóg hogere kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de gehele organisatie een nieuwe naam en gaat voortaan als “CAVALLUNA” op tournee.

Het eerste programma met de titel “CAVALLUNA – World of Fantasy” neemt je mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld voorbij de realiteit, waarin zijn innigste wensen en fantasieën bewaarheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje terug wil nemen naar zijn leven van alledag, om samen met haar verder te kunnen leven, moet hij een moeilijke opdracht op zich nemen. Hij moet leren het noodlot te vertrouwen om zijn wensen uit te laten komen. Zal Tahin erin slagen – ondanks de dwalingen tussen de twee werelden – het geluk te vinden?

Nieuwe dimensie

Al met “APASSIONATA – Companions of Light” overtuigde creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht honderdduizenden toeschouwers met beelden van een prachtige show, een grandioze vertolking en een onmiskenbare soundtrack. De show werd herhaaldelijk bestempeld als de beste sinds jaren en zorgde voor uitverkochte zalen in diverse Europese metropolen. Met de nieuwe show “CAVALLUNA – World of Fantasy” wil de voor een Emmy genomineerde componist de eerdere successen een geslaagd vervolg geven en het spektakel met de mooiste paardenrassen van Europa in een compleet nieuwe dimensie laten stralen. De droomachtige scènes gaan vergezeld van adembenemende showelementen waarin mens en dier in totale harmonie met elkaar samenwerken en de fantastische geschiedenis tot leven brengen.

Van oktober 2018 tot juni 2019 zal “CAVALLUNA – World of Fantasy” met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek de toeschouwers in heel Duitsland en Europa in haar ban brengen. Beleef wat het betekent wanneer wensen uitgroeien tot een avontuur en verheug je nu al op onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Over de producent

Apassionata World GmbH staat garant voor magische ontmoetingen tussen mens en paard. Uit een traditie van 15 jaar met succesvolle shows voor de hele familie ontstonden de populaire Europa-tournees en het SHOWPALAST MÜNCHEN met het rondom gelegen EQUILALAND.

Met jaarlijks rond 450.000 enthousiaste toeschouwers bereikte de onderneming als organisator van de succesvolle shows “APASSIONATA – Companions of Light”, “APASSIONATA – Cinema of Dreams”, “APASSIONATA – In de Ban van de Spiegel” een mijlpaal in de entertainmentindustrie. Deze traditie zet de show “CAVALLUNA – World of Fantasy” zonder onderbreking voort.

De programma’s van Apassionata World GmbH zijn als totaal kunstwerk ronduit betoverend, vol fascinerende details die elke bezoeker afzonderlijk op zijn of haar eigen wijze beleeft. De variatie tussen meeslepende actie, perfecte harmonie en grappige momenten vol verrassingen, raakt jong en oud en neemt het publiek in heel Europa in zijn ban.

Prijs kaarten:
Sportpaleis Antwerpen 42, 53, 64, 75 en 86 euro. (Show in het Nederlands)
Vorst Nationaal 42,50, 53,50, 64,50, 75,50 en 86,50 euro. (Show in het Frans)

Data (klik op de datum om te bestellen)

Antwerps Sportpaleis (Nederlandstalig)

Vorst Nationaal (Franstalig)

Mis het niet!

Bestel nu je kaarten en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t/m 10 jaar krijgen automatisch een korting van 50% op de normale ticketprijs.
Leden van VLP leden krijgen € 7 korting!

Leden van VLP krijgen korting, zij dienen de promotiecode "VLP" in te geven bij het plaatsen van een bestelling. Opgelet, VLP is hoofdlettergevoelig, gelieve alles in hoofdletters in te geven.

Meer informatie kan je vinden op de website van Cavalluna.

 

 

Officiële website: http://www.cavalluna.com

 Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian