contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39964
leden

Kalenderaanvraag Flanders Indoor Mencup

In het verleden bewees een nauwe samenwerking tussen VLP en LRV reeds zijn vruchten af te werpen. Een lagere inschrijvingsdrempel zorgde voor meer inschrijvingen, een bredere waaier aan organisaties en meer beleving. Een echte boost voor de mensport!

In het belang van de sport werd er beslist om deze samenwerking ook voort te zetten voor het winterseizoen 2019 – 2020. Zo zal er een kalender opgesteld worden waar zowel VLP- als LRV- wedstrijden op een kalender gebundeld worden. De finalewedstrijd zal opnieuw doorgaan op 23 februari tijdens Flanders Horse Expo.

Daarom hadden we graag aan alle organisatoren gevraagd om een formulier in te vullen waarin ze twee data doorgeven waarop ze een wedstrijd van de Flanders indoor mencup willen organiseren.

Een datum voor de kalender kan u aanvragen via deze link

De formulieren dienen ingevuld te worden voor 15 augustus 2019. Daarna worden alle kalenderaanvragen bekeken en vastgelegd.

LET OP! De winterwerking omvat de periode: 27/10/2019 t.e.m. 29/03/2020. Enkel de voorgestelde data die vallen binnen deze periode kunnen worden weerhouden. 

VRAGEN ?

Mocht u verder nog vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om ons te contacteren :

▪ LRV : Arthur Tanghe          a.tanghe@lrv.be        016 47 99 60

▪ VLP : Lies Dedier              liesd@vlp.be             09 274 10 55Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian