contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39964
leden

Kalenderaanvraag 2020 Mennen

In de tweede helft van het jaar starten we met de voorbereidingen van het sportief seizoen 2020.

Hieronder vindt u dan ook belangrijke informatie terug aangaande de aanvraag voor (inter)nationale menwedstrijden voor het jaar 2020.

De opmaak van de kalender gebeurt in 2 fases.
 

Fase 1: Internationale wedstrijden


Ten laatste op 25 augustus 2019 dient u een datum (of data) aan te vragen voor deze wedstrijden.
Na 25 augustus kunnen deze wedstrijden enkel nog aangevraagd worden mits akkoord van de andere organisatoren en de Federatie die op die datum een (inter)nationale concours toegekend gekregen hebben voor dezelfde categorie van ruiters.

KLIK HIER OM UW LOGIN AAN TE MAKEN EN VUL HET FORMULIER FASE 1 IN.

KLIK HIER voor het stappenplan voor de kalenderaanvragen.

 

Fase 2: Nationale  en communautaire wedstrijden en Belgische kampioenschappen

Ten laatste op 1 oktober 2019 dient u een datum (of data) aan te vragen voor CAN en CAV wedstrijden en kampioenschappen.

Midden september zal  de draftversie raadpleegbaar zijn voor het lastenboek 2020 dat gehanteerd zal worden voor de organisatie van deze wedstrijden. .
 

KLIK HIER voor het stappenplan voor de kalenderaanvragen.

 

Procedure

De wedstrijden worden per fase aangevraagd via een afzonderlijk formulier (zie link). Per wedstrijd dient er één formulier ingevuld en verstuurd te worden. Enkel aanvragen die verstuurd worden binnen de kalenderapplicatie zullen in rekening genomen worden.
De ingestuurde aanvragen worden via een online applicatie verstuurd. U ontvangt een bevestigingsmail bij de versturing van uw aanvraag.

KLIK HIER OM UW LOGIN AAN TE MAKEN EN VUL HET FORMULIER FASE 1 IN.

Algemene opmerkingen

Indien een organisator een wedstrijd annuleert, wordt deze datum terug open gesteld voor andere organisatoren.

Indien een organisator na opmaak van de kalender zaken wenst te wijzigen of toe te voegen, moet er een akkoord zijn van de Liga/ Federatie en de andere (inter)nationale organisatoren binnen diezelfde datum en categorie.

Voor internationale wedstrijden zal de betaling van de kalenderrechten opgevraagd worden in december. Er wordt gelijktijdig een factuur opgemaakt voor 25% van de organisatierechten met een maximum van 1000€ per OC. Bij annulatie kan dit voorschot niet meer gerecupereerd worden.

Contact

 

KBRSF: Vragen en/of bemerkingen: Clara Van Laer -  calendar@equibel.be

Het VLP-secretariaat van uw discipline:

 Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian