contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40137
leden

Nieuws

05/09/2017 | TREC |   |  

TREC: Drie Belgische ruiters namen deel aan het EK in Lamotte-Beuvron

Vorig weekend vond het Europees Kampioenschap TREC plaats in het Franse Lamotte-Beuvron. Daarbij verschenen drie Belgische combinaties aan de start. 

Graag stellen we het team even voor. Links op de foto vinden we de chef d'equipe Olivier Teirlijnck terug. Te paard staat de 21-jarige Mylena De Cuyper met haar ruin Mon Gamin. Daarnaast zie je Jill Kindt, tevens de jongste van het team en de laaste in rij is de 21-jarige Marie Remarcle.

Samen met de chef d'equipe gingen de ruiters op donderdag 31/08/2017 op voorbereidingstocht. Controle materiaal kon uiteraard niet ontbreken. 

Op vrijdag 1/09/2017 werd de POR, de orientatierit, gereden. Mylena reed met Mon Gamin naar een voorlopige 21e plaats. Marie finishte met Rubby Red kort na Mylena op een 23e plaats. Ondanks een pijnlijke verstuiking beëindigden Jill en haar paard Alcapone toch haar POR-parcours. 

Op de laatste en beslissende dag werden nog twee proeven verreden, de MA en de PTV. Marie Remarcle eindigen na een knappe MA prestatie van 46 punten en een zeer mooie PTV op een 17e plaats. Mylena eindigden op een mooie 37ste plaast na een schitterende POR en  Jill eindigden op een 43e plaats. Het team werd uiteidenlijk 7de in het landenklassement.

Frankrijk was de sterkste en werd zowel als team als individueel kampioen.

We onthouden vooral dat onze jonge ruiters veel ervaring opdeden en dit zullen gebruiken voor in de toekomst. Wij kijken alvast uit naar wat de toekomst ons brengt!

Proficiat aan alle ruiters die hebben deelgenomen!

Foto-impressie:

 

 


Auteur: SW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian