contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40007
leden

Nieuws

06/09/2018 | TREC |   |  

TREC: Vier Belgische ruiters namen deel aan het EK in Italië

Vorig weekend, van 30 augustus tot en met 1 september, vond het Europees Kampioenschap TREC plaats. Hierbij werd België, in het Italiaanse Tenuta Santa Barbara, door 4 amazones vertegenwoordigd.

Bij de senioren behaalde LEWB-amazone Marie Remacle met haar paard Rubby Red RL een knappe 19de plaats op 47 deelnemers. Ze scoorde 120 punten in de P.O.R. en veroverde zo de 7de plaats in de ranking. In de M.A. behaalde ze 36 punten en in de P.T.V. scoorde ze 48 punten. Florence Hurlet, eveneens LEWB-amazone, behaalde 36 punten in de P.O.R., 50 punten in de M.A. en 98 punten in de P.T.V.. Met deze scores wist Florence met haar muilezel Jacob een 22ste plaats te veroveren. Ook VLP'er Julie Verstraete nam deel aan het Europees Kampioenschap. Ondanks haar knappe prestaties werd ze wegens een aanrijfout op een controlepost uitgesloten voor de P.O.R.. Hierdoor werd ze helaas niet opgenomen in het eindklassement maar reed wel nog een super MA en PTV proef.
Bij de Young Riders vonden we VLP-amazone Jill Kindt terug met haar paard Al Capone. Zij werd spijtig genoeg uitgesloten, maar haar deelname is al een heel indrukwekkende prestatie op zich.

Het was een zeer leerrijke ervaring voor alle vier de combinaties en de toekomst ziet er veelbelovend uit voor België.

Proficiat aan alle deelnemers!

 

Bekijk de volledige uitslag voor de senioren HIER en voor de Young Riders HIER


Auteur: SW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian