contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40109
leden

Nieuws

19/10/2017 | TREC |   |  

TREC: Wedstrijdverslag CTN 909 Lille

Op zondag 15/10/2017 werd op de terreinen van 'Lille Stables' de laatste TREC-wedstrijd van het seizoen verreden. De wedstrijd verliep over 1 dag en deelnemers van het T1 en T2 niveau konden genieten van een prachtig parcours doorheen de Lilse Bergen. Het was een mooie, zonnige wedstrijd waarbij 15 deelnemers aan de start verschenen.

In de T1-team namen Nathalie De Ganck en Debby Bracke de titel mee naar huis gevolgd door 3 andere teams. In de T1 individueel ging de eerste plaats naar Anneleen Decloedt met haar paard Pieter.

De winnaars van het T2-team niveau waren Nele van Hecke, zij reed met Fury van de Durmenhoeve en Bettina Annaert die met Lizzy Bagde Olena reed. T2 individueel werd gewonnen door Anita Balemans met Bouncer, Marc Dugauquier werd knap tweede met zijn ruin Solo Du Lannoy. 

VLP wenst alle ruiters proficiat en bedankt voor hun deelname aan de TREC-wedstrijd! Hopelijk zien we jullie volgend seizoen talrijk terug!


Auteur: SW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian