contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36219
leden

Nieuws

13/05/2019 | TREC |   |  

TREC: Winst voor onze TREC-ruiters in Eersel

Jaarlijks organiseert Eersel één van de mooiste TREC-wedstrijd in Nederland. Tijdens het weekend van 28 en 29 april 2019 konden we heel wat Belgische ruiters aan het werk zien. Ook onze jeugd was van de partij! (zie foto links)

Dit resulteerde in heel wat podiumplaatsen op een TREC-wedstrijd bij onze noorderburen. 

In de categorie T1 Equipe reden Jennifer de Leeuw en Florence Dechamps naar de overwinning met hun paarden Goldorak en Corpus. 

Nina Ketels met Finley en Isis Van der Fraenen De Ca met Lobke waren in de categorie T2 equipe goed voor een mooie derde plaats. (zie foto rechts)

In de rubriek T2 solo was er opnieuw een Belgische overwinning. Dit keer greep Henne van Och met zijn paard Tess naar de winst. 

Ook in de categorie T3 solo was er een podiumplaats voor ons land. Sara Tenaglia kon haar paard Aldo naar de tweede plaats sturen. 

Ten slotte werd het podium van de T4 volledig door Belgische ruiters bezet. Julie Verstraete en D.F. Ghaalen sleepten de overwinning in de wacht. De tweede plaats ging naar Philippe Gulpen en Alvin des Mines. Auriane Bouchet vervolledigde het podium met Miss lady. (zie foto links)

 


 

Proficiat aan alle deelnemers!

De resultaten van TREC Eersel kan je hier terugvinden.

 

Auteur: HM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian