contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

03/03/2016 | Algemeen |   |  

Oproep aan alle bachelors en masters LO! Stuur uw diploma door naar de Vlaamse Trainersschool!

De Vlaamse Trainersschool organiseert en erkent de trainersopleidingen in Vlaanderen. Deze sportkaderopleidingen worden georganiseerd via het structurele samenwerkingsverband tussen het Bloso, de Vlaamse sportfederaties en de Universiteiten en Hogescholen Lichamelijke Opvoeding (LO). 

Door deze sportkaderopleidingen kunnen trainers een kwalificatie verwerven als Initiator, Instructeur B, Trainer B of Trainer A. Via de Vlaamse Hogescholen en Universiteiten LO worden ook heel wat Bachelors en Masters LO opgeleid die vaak een rol als trainer opnemen in een Vlaamse sportclub. De doelstelling is een groot, kwalitatief trainerskorps in de Vlaamse sportclubs te waarborgen.

Om dit beleid verder te optimaliseren en om ervoor te zorgen dat er steeds meer sportgekwalificeerde trainers in de sportclubs training geven, tracht de Vlaamse Trainersschool samen met de Vlaamse sportfederaties en de Universiteiten en Hogescholen LO een correcte inventaris (via de VOTAS-databank) te verkrijgen van alle sportgekwalificeerden die training geven in de Vlaamse sportclubs.

Sinds 2008 worden alle gediplomeerden LO opgenomen in de VOTAS databank. Gegevens van voordien werden echter niet altijd even systematisch doorgegeven.  VTS kan dit eenvoudig in orde brengen indien u hen de nodige bewijsstukken aanlevert. U helpt hiermee zowel de sportfederatie en de sportclub vooruit (bij het aanvragen van subsidies), u zorgt er voor dat VTS een correcte inventaris heeft van alle sportgekwalificeerden in de Vlaamse sportclubs en u vervolledigt voor uzelf uw gegevens in de VOTAS-databank (zie www.bloso.be/vts of via de SportDB app in de iOS en Google Play store).

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om de informatie onderaan te vervolledigen, inclusief een kopie/scan van uw diploma, en deze terug te bezorgen aan de VTS? Dit kan op volgende manieren:

1.     1. U bezorgt ons deze gegevens, inclusief een scan van uw diploma, per mail via vts@bloso.be.
2. U vult het de tabel onderaan als bijlage in en bezorgt dit, inclusief een kopie van uw diploma, terug per post aan: Vlaamse Trainersschool, Arenbergstraat 5, 1000 Brussel.

Ook indien u momenteel niet actief bent in een sportclub kan deze informatie van belang zijn in de toekomst.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Verbeteringen/aanvullingen*

  Correcte, recente gegevens (graag in DRUKletters)
Naam
Voornaam
Geboortedatum
Straat + nr
Postcode

Stad / Gemeente

e-mail adres
GSM-nummer
Hogeschool / Universiteit
Datum van afstuderen  

 *Deze data worden volgens de privacy-wetgeving beschermd en worden niet doorgegeven aan derden. 


Auteur: kdc
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian