contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39324
leden

Nieuws

23/02/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Algemeen: Bedankt vrijwilligers!

Van 23 februari tot 2 maart gaat de Week van de Vrijwilliger door. We willen daarom opnieuw de vele mensen bedanken die zich keer op keer vrijwillig inzetten in de paardensport.

In Vlaanderen zij er 750.000 vrijwilligers! Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen: die duizenden vrijwilligers zetten onbezoldigd en uit vrije wil in voor een goed doel, in hun buurt, bij acties en evenementen of in jouw organisatie. Ze zetten hun talenten in en doen dat meestal met veel plezier en voldoening. Om al die mensen, die vaak achter de schermen hun steentje bijdragen, te bedanken is er De Week van de Vrijwilliger. Tijdens De Week van de Vrijwilliger laten we samen zien dat we die inzet niet vanzelfsprekend vinden.

Ook in de paardensport zijn er ongelofelijk veel mensen die zich vrijwillig inzetten. Daarom, een welgemeende dankjewel vrijwilliger! 

 

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian