contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
13972
leden

Nieuws

09/05/2018 | Algemeen | Algemeen   |  

Algemeen: Cavalor organiseert Cavalor Care Tour

Cavalor steekt zijn handen opnieuw uit de mouwen en organiseert een Cavalor Care Tour op elke Cavalor Cupwedstrijd. Ze zullen in elke provinciale met een stand aanwezig zijn. Per wedstrijd wordt er 1 goodie emmer verloot met care producten. Iedereen die langskomt moet zijn of haar naam opschrijven. Op het einde van de Cavalor Cup selecteren ze dan een naam. Er zal bovendien ook een fotograaf aanwezig zijn die foto's neemt van ruiter en paard bij de Cavalor Beach vlag. Later kunnen jullie dan deze foto's bekijken op de Facebookpagina.​

De eerste twee wedstrijden vinden volgend weekend plaats. Op 21 mei is er een Cavalor Cup (jumping) die georganiseerd wordt in DW Stables (Dendermonde). Op 20 mei gaat een Cavalor Cup van dressuur door in Manege Bosscherhof (Zutendaal).

 

Bericht Cavalor:

U bent het waard. En je paard?

We willen allemaal onze lievelingsdieren verwennen en hen de best mogelijke zorg bieden. Het verzorgingsmoment is daarom een bijzonder moment voor zowel ruiter als paard. Niet alleen omdat je meteen resultaat ziet, maar  omdat je even echt tijd neemt voor elkaar en vervelende kwaaltjes kan voorkomen. Het is hét moment waarop je iets voor je paard terug kan doen, het bedankt, verwent of voorbereidt op een inspanning. Het versterkt de relatie tussen jou en je paard.

Verzorgingsproducten zijn daarom meer dan louter verwennerij. Denk maar aan die spray tegen zomereczeem of zalf tegen mok. Ze kunnen echt een verschil maken en ongewenste kwaaltjes voorkomen of genezen.

Mens sana in corpore sano

Een fit paard straalt, heeft een mooie vacht, heldere ogen en is energiek. Het is gelukkiger en presteert beter. En dat zie je ook. Bij Cavalor® geloven we er dan ook sterk in dat echte schoonheid van binnenuit komt. Maar daar stopt het niet: Cavalor® beschikt ook over high end verzorgingsproducten die van buiten uit werken en een perfecte aanvulling zijn op de voeding. Want het paard verdient enkel het beste.

Cavalor biedt met andere woorden een synergetisch totaalconcept: schoonheid van binnenuit door hoogwaardige voeders en schoonheid van buiten uit door weldoordachte verzorgingsproducten.

Waarom focussen op het totaalplaatje?

Tot nu toe focuste Cavalor ® in zijn communicatie voornamelijk op voeding en supplementen, omdat die de basis vormen voor een optimale gezondheid. Die basis moet er ten allen tijde zijn. Maar we weten ook dat mensen graag hun dier die extra verzorging geven, van hond tot kat tot paard. Bovendien zijn bepaalde ongemakken enkel van buitenaf te bestrijden. Denk maar aan vliegen in de zomer. En daar willen we de paardenliefhebber en ruiter ook in tegemoet komen. Door een kwalitatief aanbod aan veelzijdige verzorgingsproducten aan te bieden die het paard beschermen, de vacht nog meer glans geven of het ritje buiten nog aangenamer maken. Ook daarin wil Cavalor ® de ruiter, groom of verzorger bijstaan, en top of mind worden. Daarom krijgt ons verzorgingsgamma een complete make-over en zullen we deze producten opnieuw in de markt zetten. Meer van hetzelfde dus, maar beter.

Cavalor Care Tour

Om jullie met onze care producten kennis te laten maken organiseren we een Cavalor care tour. Deze vindt plaats tijdens de Cavalor cup, 1 keer per regionale, per discipline. We laten je dus zien welke producten je waarvoor gebruikt en hoe. Dit gaat van botten laten blinken tot recuperatie van je paard achteraf.

Iedereen die bij ons langskomt kan zijn gegevens opschrijven op een papiertje. Wanneer de proef gedaan is, verloten we een winnaar die dan een Cavalor goodie emmer met allerlei care producten mee naar huis krijgt. We zullen ook nog een extraatje voorzien, dus het is zeker de moeite waard om eens langs te komen op onze Care stand !

Tot dan !

Het Cavalor Team


Auteur: CM
Foto's: Cavalor
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian