contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39964
leden

Nieuws

13/08/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Algemeen: Dag van de Trage Weg 2019

Met het jaarlijks campagneweekend Dag van de Trage Weg zetten duizenden wandelaars, fietsers en ruiters in heel Vlaanderen trage wegen in de kijker. Ze benadrukken hun belang voor veilige, gezonde en aangename verplaatsingen, vaak ook korter en sneller. Bovendien vormen veldwegen en bospaden de ideale uitvalsbasis voor ruiters om de omgeving of een mooi landschap te verkennen.

Doe op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 mee met een van de activiteiten in jouw buurt! Het programma is zeer gevarieerd en geschikt voor jong en oud: ontdek mooie herfstlandschappen, ga op avontuur, verken steegjes in de stad, klink op nieuw opengestelde paadjes of steek zelf de handen uit de mouwen. Met jouw deelname geef je aan dat trage wegen belangrijk zijn. Samen zorgen we er voor dat deze wegjes en paden de aandacht krijgen die ze verdienen. Is er geen activiteit in jouw buurt? Geef dan zelf nog een activiteit vorm op, langs of over trage wegen.

Voor het volledige programma, info en inspiratie: www.dagvandetrageweg.be

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Vincent via vincent.vanheghe@tragewegen.be of 09 331 59 26.


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian