contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39963
leden

Nieuws

05/09/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Algemeen: Inspiratiedag 'Paard in het Landschap' op 13 oktober 2019

Wil je als Oost-Vlaamse paardenhouder weten hoe kleine landschapselementen zoals hagen, heggen of houtkanten, een poel of goed graslandbeheer niet alleen het omringende landschap en de natuur, maar ook het welzijn van je paarden ten goed komt? Ben je benieuwd naar de ervaringen van enkele Oost-Vlaamse paardenhouders die al een aantal van deze elementen toepasten op hun paardenweiden? Schrijf je dan in voor de inspiratiedag 'Paard in het Landschap' op zondag 13 oktober 2019  en verwacht je aan een dag vol goede ideeën en interessante tips!

De deelname aan deze dag is volledig gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via deze inschrijvingslink

 

 

 

Het project 'Paard in het Landschap' is een plattelandsontwikkelingsproject van de drie Oost-Vlaamse regionale landschappen Vlaamse Ardennen, Meetjesland en Schelde-Durme. Het project loopt nog tot april 2021 en geniet van financiële steun van Europa (ELFPO - Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling), Vlaanderen en de Provincie Oost-Vlaanderen.


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian