contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

21/11/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Algemeen: Paardenpunt Vlaanderen organiseert infoavond voor beginnende paardenhouder

Geniet jij al enige tijd van het wekelijkse ritje met de paarden en pony’s van de manege, maar begint het na al die jaren ook bij jou te kriebelen om een eigen paard of pony aan te schaffen? Vooraleer je van start gaat met je zoektocht naar je eigen paard, zijn er toch enkele belangrijke vragen die je jezelf dient te stellen. Een paard is een dier dat veel verzorging vraagt, grote kosten met zich meebrengt en zeer lang kan leven.

Om een antwoord te bieden op al jouw vragen, organiseert PaardenPunt Vlaanderen in samenwerking met haar Equilabel bedrijven en Cavalor verschillende infoavonden verspreid over gans Vlaanderen!

De tweede infoavond vindt deze keer plaats in Deurle’s Paardenhotel op donderdag 5 december! 

Interesse? Schrijf u dan zo snel mogelijk in.

De infoavond is gratis, maar inschrijven is wel verplicht omdat er een beperkte capaciteit is! Gelieve dus tijdig te verwittigen indien u niet aanwezig kan zijn, zo kunnen wij inschrijvingen van op de wachtlijst informeren dat zij toch aanwezig kunnen zijn. Indien er voldoende interesse is in de workshop ‘Hoe weet ik of mijn paard in goede conditie is’, dan zal Cavalor deze organiseren. Gelieve bij de inschrijving dus te vermelden of je hier interesse in hebt. 

» Klik hier voor het volledige programma.

Details

Wanneer: donderdag 5 december 2019 | 18u30
Waar: Deurle's Paardenhotel | Broekstraat 44 | 9831 Sint-Martens-Latem
Inschrijven: De studieavond is gratis maar inschrijven is verplicht via deze link. 


Auteur: EVW via PPV
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian