contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39324
leden

Nieuws

04/07/2019 | Algemeen |   |  

Algemeen: VLP kiest resoluut voor innovatie!

De Vlaamse Liga Paardensport zet verder in op innovatie, modernisering en vernieuwing!

De voorbije jaren groeide VLP uit tot één van de grootste sportfederaties in Vlaanderen en haalde vorig jaar de magische kaap van 40 000 leden. Om als organisatie verder deze groei te bestendigen, wil VLP resoluut inzetten op innovatie!

Momenteel zijn er verschillende projecten lopende om deze vernieuwingen te stroomlijnen. Een stevige coordinatie is daarvoor van het grootste belang.  Frédéric De Meersman werd door het dagelijks bestuur aangesteld als “Innovation Manager” van de Vlaamse Liga Paardensport.

Frédéric De Meersman was een tijd lang actief als verantwoordelijke voor de discipline mennen en de brevettenwerking. Sinds een 5-tal jaar werd Frédéric steeds nauw betrokken bij de ICT-projecten en ontwikkelingen van VLP. Hij zorgde mee voor de ontwikkeling en optimalisatie van VLP-clubs en VLP-data.

Concreet wordt er hard gesleuteld met andere externe partners aan een ICT project rond de clubwerking en willen we ook intern vernieuwen.   Daarbij ligt ondermeer de focus om implementatie van tools binnen O365, zoals Onedrive, Teams en Sharepoint.  Tegelijkertijd doen we een interne audit van onze hard- en software infrastructuur.  In deze herstructureringen en op til staande vernieuwingen is een centrale rol weggelegd voor Frédéric.  De modernisering van binnenuit moet de werking van de vereniging vooral doorzichtiger, efficienter en sneller maken.

“Met deze belangrijke focus, willen we vooral het contact met onze leden intenser, sneller en accurater maken.  Inspelen op de individuele behoeftes van onze clubs en onze sportbeoefenaars moet ons als organisatie sterker maken en daar gaan we voortaan onze focus leggen”, aldus een gemotiveerde voorzitter Glenn Maes.  “Op korte termijn (eind 2019) willen we de eerste vernieuwingen implementeren.  Gecombineerd met een aantal vernieuwde communicatietools, moeten deze innovatieve processen ons toelaten om sneller in te spelen op het constant wijzigende maatschappelijk kader.”


Auteur: GM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian