contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40133
leden

Nieuws

17/10/2016 | Algemeen | Topsport   |  

Algemeen: werken op middenplein in Waregem zijn gestart!


De stad Waregem profileert zich al jaren als een paardenstad. Op het Sport Vlaanderen-centrum en de Waregemse Hippodroom vinden jaarlijks meerdere topevenementen plaats in verschillende disciplines van verschillende niveau's, van regionale wedstrijden tot internationale meerdaagse competities, alsook recreatie en sportkampen. Sport.Vlaanderen investeerde de voorbije jaren al in de accommodatie van het ruitersportcentrum met onder andere een vernieuwde en grotere paddock en nieuwe eb- en vloedpiste. Nu wordt hieraan nog een vervolg gebreid met de aanleg van een extra eb- en vloedpiste op het middenplein van de bekende Gaverbeekhippodroom!

De werken aan deze nieuwe piste zijn vorige week gestart. De eb- en vloedpiste is het resultaat van een samenwerking tussen Sport Vlaanderen, stad Waregem, de vzw Koninklijke Waregemse Koersvereniging en VLP. De Vlaamse Liga Paardensport werkt graag mee aan de uitbouw van het trainingscentrum. Dankzij de middelen van de Vlaamse overheid maakt men van deze accommodatie een Vlaams centrum van de paardensport!

VLP kan de nieuwe eb- en vloedpiste gebruiken voor trainingen en selecties binnen de topsport, voor internationale, nationale, Vlaamse en regionale trainingen, voor bijscholingen en opleidingen of andere paardensportevenementen.
Auteur: E VW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian