contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

13/12/2017 | Algemeen |   |  

Algemeen: word jij een van onze Dré-Crewmembers?!

Binnenkort zijn er een aantal evenementen waar VLP aan meewerkt en waar een opnieuw een Dré Kids-route zal aanwezig zijn. Om alles in goede banen te laten leiden zijn we daarom op zoek naar enkele gemotiveerde en geëngageerd vrijwilligers die tijdens deze evenementen Dré-Crewmembers zullen zijn!

Ben je enthousiast?
Ben je sociaal aangelegd?
Werk je graag met kinderen?
Ben je minstens 16 jaar of word je dit jaar 16 jaar?
Wil je graag helpen op evenementen zoals het Jumping Mechelen, Flanders Horse Expo, ...

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de Dré van de VLP kids-route hebben wij heel wat helpende handen nodig. We organiseren de Dré-Route tijdens volgende evenementen:

- Jumping Mechelen Kids Day: 26 december 2017

- Flanders Horse Expo: 23-24-25 februari 2018

- Drédag (Sint-Katelijne-Waver): 15 april 2018

We zijn op zoek naar vrijwilligers die de kinderen verwelkomen aan het onthaal en hen de weg wijzen doorheen het evenement. Ook zullen er een aantal vrijwilligers de opdrachten-standen bemannen.

De vrijwilligers krijgen altijd een kilometervergoeding, een Dré T-shirt of trui, eten en drinken voor die dag en gratis toegang tot het evenement, waar ze na de Dré-Route kunnen blijven kijken naar de activiteiten. Daarnaast proberen we op de evenementen de vrijwilligers ook telkens een extraatje te geven:

Wanneer? Wat kan je van VLP verwachten? Eten? Extra?! Inschrijven?
Jumping Mechelen Kids Day (26/12/2017) Kilometersvergoeding (of vergoeding van je treinticket indien je met het openbaar vervoer komt) en een t-shirt of trui VLP voorziet een lunchpakket Een tribuneticket (A-piste) voor de avondsessie Count me in!
Flanders Horse Expo (Gent) 24-25-26/02/2018 Kilometersvergoeding (of vergoeding van je treinticket indien je met het openbaar vervoer komt) en een t-shirt of trui VLP voorziet een lunchpakket coming soon.... Count me in!
Drédag (Sint-Katelijne-Waver) 15/04/2018 Kilometersvergoeding (of vergoeding van je treinticket indien je met het openbaar vervoer komt) en een t-shirt of trui VLP voorziet een lunchpakket coming soon... Count me in!

Ben je overtuigd en is dit iets voor jou? Dan kan je je beschikbaarheid doorgeven via DEZE LINK.
Wij trachten iedereen een toffe plek te geven op een dag die voor jou beschikbaar is.

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Aarzel dan niet om ons te contacteren via eva@vlp.be of 09/245 70 11.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian