contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36224
leden

Nieuws

07/05/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Algemeen/Clubs: Ontmoetingstafel clubwerking

Tijdens onze clubwerking komen we wel eens in aanraking met kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Om clubs, kampplaatsen en lesgevers te ‘leren’ hoe je hiermee om gaat organiseren we in samenwerking met Iedereen verdient vakantie een ontmoetingstafel op maandag 20 mei 2019 te Gent.

Gedurende deze ontmoetingstafel brengen een opgeleide ervaringsdeskundige in de armoede en een methodiekondersteuner een aantal armoede-inzichten binnen. Samen gaan we in op de betekenis van vakantie en daguitstappen voor mensen met een laag inkomen en zoeken we naar het creëren van mogelijkheden. Vervolgens gaan we aan de slag met vragen en verwachtingen van gebruikers en aanbieders. Elkaar beter kennen en begrijpen is de eerste stap voor een leuke vakantie  of daguitstap voor mensen in kans-armoede én voor het versterken van het engagement als aanbieder. We nodigen jullie uit om hierover met elkaar en met ons in gesprek te gaan.

Programma
19.00u          Ontvangst
19.30u          Start ontmoetingstafel

Praktische informatie
Wanneer?
Maandag 20 mei 2019 om 19.00u, het einde is voorzien om 22.00u.

Waar?
Sporthotel, Zuiderlaan 14, 9000 Gent 
Leslokaal 1 & 2

Inschrijven
Deze avond is gericht op clubverantwoordelijken, kampplaatsen en lesgevers. Inschrijven is verplicht en kan t.e.m. donderdag 16 mei 2019  via deze link.

 

 


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian