contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40009
leden

Nieuws

29/01/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Algemeen/Clubs: Problemen met VLPclubs.be

Opgelet aan alle clubs! Door een recente update zijn er problemen met het toevoegen en hernieuwen van leden via vlpclubs.be. We ondervinden 2 grote problemen.

  • Enderzijds komt er vaak een ERROR melding wanneer jullie leden proberen toevoegen. Ook bij andere acties zoals het aanvragen van een brevetafname kan je deze melding krijgen. Als je deze melding krijgt wil het zeggen dat de actie die je probeerde uit te voeren NIET correct is doorgekomen. Je dient dit dus, als de problemen opgelost zijn, opnieuw te doen.
  • Anderzijds merken we dat wanneer jullie een lid hernieuwen via de lijst hernieuwingen met een VLP-lidmaatschap (inclusief verzekering) deze personen niet correct doorkomen. Ze worden aangeduid als lid van de club, maar niet van VLP. Dit wil zeggen dat ze geen geldende verzekering hebben en niet in onze databank geregistreerd zijn.  Je kan dit zien doordat deze personen in je ledenlijst staan met de melding lid van de liga? Neen. Er staat bij deze personen eveneens een vuilbakje.

We willen jullie graag vragen om, wanneer deze problemen opgelost zijn, jullie ledenlijst heel aandachtig na te kijken. Leden die enkel als lid van de club in orde staan kan je alsnog lid maken door hun verzekering aan te duiden en op ‘bewaar’ te klikken.

VERZEKERINGEN

We geven jullie graag mee dat de verzekering van de leden die in orde stonden voor 2017 zal blijven gelden tot 15/02/2018. Op deze manier hebben jullie nog 2 weken extra om jullie hernieuwingen in orde te brengen.

VLP excuseert zich voor dit ongemak en we hopen dat dit probleem snel opgelost is!


Auteur: EVW en EM
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian