contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
35032
leden

Nieuws

01/04/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Algemeen/Opleiding: Deze week gaan de opleidingen EHBO van start!

2019 werd door VLP uitgeroepen tot het Jaar van de Veiligheid. Een jaar lang staat elke maand in het teken van een thema rond veiligheid. Tijdens de maand april ligt de focus op EHBO paard en ruiter en organiseert VLP vier opleidingsavonden omtrent dit thema.

Op dinsdag 2 april gaat onze eerste opleiding ‘EHBO Paard’ van start. Deze gaat door op de Faculteit Diergeneeskunde in Gent en wordt gegeven door Prof. Dr. Frank Gasthuys. Gasthuys is onder andere Decaan op de Faculteit, gespecialiseerd in anesthesie van het paard en is voorzitter van het Paardenpunt Vlaanderen. Ook hij zal de opleiding ‘EHBO Paard’ verzorgen die doorgaat op dinsdag 9 april op KBRSF.

De opleidingen ‘EHBO Ruiter’ die doorgaan op dinsdag 16 april (Faculteit Diergeneeskunde Gent) en dinsdag 23 april (Syntra Campus Leuven) zullen worden gegeven onder leiding van Gerd Houben. Houben is ambulancier, official en organisator van eventing wedstrijden.

Na de vorming zullen de geïnteresseerden kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Hieronder nog een klein overzicht

DATUM WAT?  WAAR?  DOOR WIE?
Dinsdag 2 april EHBO Paard Faculteit Diergeneeskunde Gent Prof. Dr. Frank Gasthuys
Dinsdag 9 april EHBO Paard KBRSF (Zaventem) Prof. Dr. Frank Gasthuys
Dinsdag 16 april EHBO Ruiter  Faculteit Diergeneeskunde Gent Gerd Houben
Dinsdag 23 april EHBO Ruiter Syntra Campus Leuven Gerd Houben

 


Auteur: HM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian