contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

04/10/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Clubs: Belgische studentenruiters organiseren World Finals in Oud-Heverlee

Van 29 december tot en met 1 januari zakken studentenruiters uit verschillende landen af naar Leuven voor de ‘World Finals’ voor Studentenruiters. Dit jaar heeft België de eer dit uniek concept te mogen organiseren in de Ruiterschool in Oud-Heverlee. 14 verschillende landen zullen strijden voor de overwinning in zowel de dressuur- als de springsport.    

Wie het feesten na Jumping Mechelen nog niet verleerd is, kan zonder twijfel afzakken naar de Ruiterschool dit jaar. Elke avond staat er een feestje op het programma met een galadiner dat tot in de puntjes is afgewerkt met bijhorende afterparty om de overgang van oud naar nieuw in te zetten.

Dit jaar vonden er vijf buitenlandse wedstrijden onder andere in Spanje, Duitsland, Zweden… plaats. Hier kon elk land punten sprokkelen voor de ‘World Finals’. De zes landen die tijdens het jaar het beste presteerden, selecteerden zich voor de zogenaamde ‘Gold League’. En ook België hoort daarbij. België zal het opnemen tegen Groot-Brittannië, Spanje, Duitsland, Ierland en Zwitserland. 8 andere landen strijden dan weer voor de titel in de ‘Silver League’.

Voor België komen er drie amazones aan de start. Onder leiding van teamchef Femke D’Hoore zullen Dorien Berkers, Nina Wils en Kirsten Prevot aantreden en het beste van zichzelf geven.

Wie hen wil komen aanmoedigen, kan zich steeds inschrijven als supporter op volgend e-mailadres: internationaal@studentriders.be. Supporters kunnen zich opgeven tot en met 19 oktober.

Wilt u meer informatie omtrent de internationale wedstrijden waaraan onze Belgische delegatie deelneemt? Neem dan zeker eens een kijkje op de website (http://www.studentriders.be/internationaal/) of op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/BelgiumStudentriders/). En ook voor nationale wedstrijden kunt u bij de Belgische Studentenruiters terecht!

VLP wenst hen veel succes!


Auteur: CM
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian